Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Jao cure, slušam i ne vjerujem. Jako mi je žao radi doktorice, i srećom nisam iz Rijeke.
    Zanima me što bi se dogodilo kad bi napokon bolnice dale na uvid svoje rezultate mpo postupaka. Možda bi se onda krenulo izvidjeti što negdje ne valja.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    ova njena nova politika nije niš drugo nego ulizivanje HDZ-u za kojeg je procijenila da će doći na vlast..
    ali pitam se zašto to netko tko je izabrao tako plemenito zanimanje radi osim ako nije čisti karijerist i lovac na poene
    X na prvi dio
    za drugi dio želim vjerovati da je humanitarizam ipak bila njena startna pozicija. A oportunizam... valjda ovakva situacija u društvu, kao i rat, izvuče ili ono najbolje ili ono najgore iz čovjeka. Ponekad oboje.

Lagunas, red ti je dobro rekla; ove tri blastice su bile odlične (1 ET, 2 za FET), a ove 3 morule su kasnile, tako da su ih pustili da vide hoće li se i kako razvijati. 4 blastice od 12 js uz očiti muški faktor (je li na kraju rađen ICSI? mislim da je to ipak odluka embriologa, kakva je to bila rasprava?) je solidan rezultat. Nazovi ih, provjeri - to je tvoje pravo!

Citiraj tanatana prvotno napisa Vidi poruku
    Jao cure, slušam i ne vjerujem. Jako mi je žao radi doktorice, i srećom nisam iz Rijeke.
    Zanima me što bi se dogodilo kad bi napokon bolnice dale na uvid svoje rezultate mpo postupaka. Možda bi se onda krenulo izvidjeti što negdje ne valja.
    Onda bi se tek vidjelo da puno toga svugdje ne valja, zato i kriju rezultate kao zmija noge. A iz istog razloga i dan, danas protivno Zakonu nemamo Registar MPO postupaka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •