Bog cure! Evo da se i ja javim nakon duže vremena. Što ima u podrumu? Je li sve po starom? Ja bi trebala zvati za konzultacije s Vlašićem. Iako se nisam javljala svaki dan čitam teme ali vidim da su više manje sve mrtve, osim što je malo življe na mpo chatu. Nisam se javljala jer mi je trebalo malo odmora od svega.išla sam na FET u 11. mj. Imala dvije smrznute blastociste i nijedna nije preživjela odmrzavanje. To me dotuklo. Trebala na novi FET u 1. mj ( Imam još dvije blastociste). Dobila menstruaciju ( bar sam tako mislila) i naručila se deseti dan na folikulometriju. Međutim menstruacija bila malo manje oskudna i trajala nešto duže. Večer prije nego sam trebala krenuti za Ri ponovno vidim svježu krv, napravim test kad ono crtica, ja drugi a ono opet, pa treći pa opet crtica. Ja ne vjerujem kinezima i odem u apoteku po pravi test,on pokaže plus. Znam da nije dobro jer krvarim, odem na ginekologiju, ne vidi se ništa u maternici a beta 516. Sumnja na vanmaterničnu trudnoću, ostavili me u bolnici, beta nakon dva dana narasla samo na 612. Išla na laparoskopiju, odstranjen desni jajovod, plod bio u njemu. Doktor kaže da je obavio pregled jajnika i da je sve ostalo u redu, te da on smatra da mogu u postupak odmah nakon prve menstruacije.( On inače radi samo insemenacije jer kod nas nema IVF). Sad me zanima, je li netko bio u ovoj situaciji i što će Vlašić reći, mogu li idući mjesec po svoje blizance ili ću morati čekati. Eto, nakon točno sedam godina pojavila se druga crtica i to prirodnim putem, totalno neočekivano, ali završilo neslavno.