Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Planiraš vaditi betu i onda kad su ti rekli? Ako da, onda im za ovu prvu ne trebaš javljati, ionako neće išta promjeniti što se prvog pregleda tiče.
    Da, znam. Ali ginekolog će mi dati jednu uputnicu koju ostavljam u bolnici, za jedno vađenje krvi. Pa bi morala opet po uputnicu. Ma vidjet ću što će mi on sutra reći. Napravila sam test i danas, crtica je još uvijek svijetla ali ipak malo jača nego jučer i brže se pojavila. Sutra pada digitalni test, pa ako bude pozitivan možda ipak pristane da vadim betu ranije, i eventualno je ponovim taj dan. Ma nema veze, da vas više ne zamaram. Kad sam čekala 8 godina izdržat ću još tjedan.
    CHIARA. žao mi je. Znam da nije lako, ali nemoj očajavati.Samo naprijed, i želim ti puno sreće. Nadam se da nećeš puno pohoditi humanu!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala ti Lea, nadam se i ja da necu dugo jer nam ipak nalazi i nisu tako losi i zato se jos i odgađa inseminacija. HSG je bio u redu i sad kazu da se kroz par mjeseci mozda nesto i ulovi. A ja se za ovaj ciklus nisam nesto previse ni ponadalala jer nismo pokrili dan ovulacije nego 2 dana prije. Tebi zelim srecu i da nas obavjestavas o daljnjem tijeku. Jedva cekam jutro i tvoj testic.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti Lea, nadam se i ja da necu dugo jer nam ipak nalazi i nisu tako losi i zato se jos i odgađa inseminacija. HSG je bio u redu i sad kazu da se kroz par mjeseci mozda nesto i ulovi. A ja se za ovaj ciklus nisam nesto previse ni ponadalala jer nismo pokrili dan ovulacije nego 2 dana prije. Tebi zelim srecu i da nas obavjestavas o daljnjem tijeku. Jedva cekam jutro i tvoj testic.
    Chiara, koliko dugo već pokušavate? Koliko imaš godina i kakvi su vam nalazi?

Jajovodi su ti prohodni?

Inače, što se tiče tempiranja spolnih odnosa, odnos 2 dana prije ovulacije ima puno veću šansu za začeće od onog na sam dan O.

Sretno!
    ~~~~~~svima
    Posljednje uređivanje od Inesz : 26.04.2016. at 08:11

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pokusavamo vec 1,5 godinu i nista. Na humanoj smo pola godine. Ja cu sad 32g, a on 35. Ja imam hipotireozu i anemicna sam, jajovodi su pregledani HSG-om i sve je prohodno, dragi ima normospermiu. Zato nam ne zele nista raditi iako ja inzistiram da barem odradim inseminacije, a ne svaki mjesec tempirani odnos jer mi to nema smisla. Bezveze gubim vrijeme svaki mjesec svaki drugi dan fm.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •