Evo da se i ja javim, beta pala sa 35,2 na 32,6. Da je bar nula. Nisam uhvatila svog doktora,ali prestajem s utrićima i fragminom. To bi se sad trebalo spustiti samo od sebe. Što vi mislite? Nadam se da neće biti komplikacija.
Chiara,meni je istio dijagnoza idiopatska neplodnost. Ja sam insemenacije odradila u svom gradu, po starom zakonu. Imala sam pravo na 6 puta, ali nakon 4. mi je dr. rekao neka idem na IVF( kod nas su samo insemenacije) jer on ne vidi smisla dalje nastavljati s insemenacijama a ne zna se uzrok neplodnosti, a i da nemam što čekati. Tad sam imala 31god. u međuvremenu sam godinu dana izgubila na stabiliranje TSH-a, i došao novi zakon. Meni Vlašić govori, da idemo na insemenacije jer imam pravo na sve ispčetka. Ja sam mu samo rekla da ne želim gubiti vrijeme. Ne sjećam se da sam djelovala grubo, ali on se odmah ogradio, pa dobro ja vam samo kažem da imate pravo, mladi ste ( tada 33 god) itd. Ali ja sam odlučno rekla IVF, i nije bilo dale razgovora o tome. Isto je sa daljnim pretragama. Slažem se s Red da idiopati ne postoje. Kad mi počnu govoriti o tome, samo što mi ne počne to idiopati zvučati kao idioti koji ne znaju napraviti dijete, ne znaju se opustiti, sve je to psiha itd. po njemu je prerano bilo za pretage nakon 5 neuspjelih transfera, ali ja sam isto bila odlučna i dao mi je uputnice. Tako da Red, ne slažem se s tobom oko dr. V, on je popustio u svemu što sam ja tražila. Stvarno nisam nikad imala problema.