Quote Originally Posted by sjuskica30 View Post
Cure bilo mi je lijepo tipkati ovo kratko vrijeme sa vama,ali sad ću se ipak povući. Moj komentar na to vaše silno uvažavanje je samo da kad bi svi doktori uvažavali naše teorije i mišljenja nebi ih uopće trebali biti.
Bila sam do sad pozitivna pa ću biti i dalje! Vjerojatno čovjek osjeća pozitivnu vibru i spremnost na suradnju pa me zato i zagrlio.
Sretno u postupcima svima vama,a posebice vama koje ste kod dr.V pa nek vam donese bebicu prije nego ode da se ne morate maltretirati izborom novog liječnika!!
Joj sjuskica30 ne primaj osobno komentare. Stvarno nema potrebe da prestanes tipkati i družiti se ovdje na forumu. Puno je virtualnih druzenja preraslo u druženja i izvan foruma.
Red, eryngue i ja iznosimo samo svoje mišljenje temeljena na poduzem iskustvu. Ja sam nažalost veteran i provela sam u podrumu jako dugo. Bila sam tamo kada su doc.S.S. i dr. V počinjali a dr.M ni nije bio tamo. Bila sam kod svim njih i zato kažem najbitnije je da nađete zajednički jezik. I da dr.V. je bio i moj doktor.
Nakon svega moj sažetak bi bio ovako nekako.(ne pričam o stručnosti jer svi su stručni)
dr. V šarmantan, srdačan, razgovorljiv ali ne voli da mu se petlja, predlaže propitkuje.
dr. M šutljiv, ali odgovara na pitanja korektno bez puno uljepšavanja. Prihvaća i uvažava mišljenje i želje pacijenta ako je u mogućnosti.
doc. S.S. je doživjela transformaciju tokom rada( neznam ko je više spomenuo da se uplašio zbog svega što je našao na netu). Osobno sam se ugodno iznenadila između prvog i zadnjeg susreta (izmedju sam ju uspješno izbjegavala) toliko da sam se poželjela prebaciti kod nje. Pisala sam tu na forumu o tome. Temeljita, korektna i direktna.
Nakon 10 godina u Mpo-u to je ono što meni treba i što cijenim kod dr. dakako uz stručnost.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk