Joj sjuskica30 ne primaj osobno komentare. Stvarno nema potrebe da prestanes tipkati i družiti se ovdje na forumu. Puno je virtualnih druzenja preraslo u druženja i izvan foruma.
Red, eryngue i ja iznosimo samo svoje mišljenje temeljena na poduzem iskustvu. Ja sam nažalost veteran i provela sam u podrumu jako dugo. Bila sam tamo kada su doc.S.S. i dr. V počinjali a dr.M ni nije bio tamo. Bila sam kod svim njih i zato kažem najbitnije je da nađete zajednički jezik. I da dr.V. je bio i moj doktor.
Nakon svega moj sažetak bi bio ovako nekako.(ne pričam o stručnosti jer svi su stručni)
dr. V šarmantan, srdačan, razgovorljiv ali ne voli da mu se petlja, predlaže propitkuje.
dr. M šutljiv, ali odgovara na pitanja korektno bez puno uljepšavanja. Prihvaća i uvažava mišljenje i želje pacijenta ako je u mogućnosti.
doc. S.S. je doživjela transformaciju tokom rada( neznam ko je više spomenuo da se uplašio zbog svega što je našao na netu). Osobno sam se ugodno iznenadila između prvog i zadnjeg susreta (izmedju sam ju uspješno izbjegavala) toliko da sam se poželjela prebaciti kod nje. Pisala sam tu na forumu o tome. Temeljita, korektna i direktna.
Nakon 10 godina u Mpo-u to je ono što meni treba i što cijenim kod dr. dakako uz stručnost.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk