Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

eryngium sorry što sam te prekrstila. Neznam editirati sa moba.[emoji4] [emoji11]
    Nego Red jel se ti to spremaš u nove pohode na dr.Maneta [emoji16]

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    eryngium sorry što sam te prekrstila. Neznam editirati sa moba.[emoji4] [emoji11]

Pak, da li ti ja izgledam kao netko tko želi još jednu rundu? Ja sam tu jer se starih navika teško otarasiti...kao što i sama znaš haha...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Pak, da li ti ja izgledam kao netko tko želi još jednu rundu? Ja sam tu jer se starih navika teško otarasiti...kao što i sama znaš haha...
    A pa nisam mislila da će mali miš ostati jedinica[emoji6], bila bi šteta.Nekako sam se obradovala da bi mogle ovaj djir zajedno gurati kolica [emoji23]

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

A pa nisam mislila da će mali miš ostati jedinica[emoji6], bila bi šteta.Nekako sam se obradovala da bi mogle ovaj djir zajedno gurati kolica [emoji23]

Gurati ćemo mi skupa kolica, ja ću za jednu ručku, a ti ćeš za drugu...ali kolica će biti tvoja

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sjuskica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bilo mi je lijepo tipkati ovo kratko vrijeme sa vama,ali sad ću se ipak povući. Moj komentar na to vaše silno uvažavanje je samo da kad bi svi doktori uvažavali naše teorije i mišljenja nebi ih uopće trebali biti.
    Bila sam do sad pozitivna pa ću biti i dalje! Vjerojatno čovjek osjeća pozitivnu vibru i spremnost na suradnju pa me zato i zagrlio.
    Sretno u postupcima svima vama,a posebice vama koje ste kod dr.V pa nek vam donese bebicu prije nego ode da se ne morate maltretirati izborom novog liječnika!!

Moram priznati da mi nije baš jasna ova reakcija. Mogla bih napisati čitabu o 'silnom uvažavanju teorija i mišljenja' ali neću. Red i pak su već sve rekle. Dodat ću samo da nečija povijest bolesti nipošto nije nikakva teorija nego realna činjenica koju itekako treba uzeti u obzir. Pa kad me dr. iskreno pita 'a što ćemo s ovom dijagnozom' i ja mu dam svoje mišljenje i nalaze od kolega koje si zapiše u karton, meni je to pozitivna vibra i spremnost na suradnju. Grljenje, tapšanje i sl. nije. Napominjem, meni.

No frks, nisi ti kriva. To je moj lakopamtljivi nick i tvoj autocorrect.

Red mudro šuti.

Edit: pisala kad i Red.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od eryngium : 27.01.2017. at 21:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •