I ja sam kod dr. V i rastužila sam se kada mi je rekao da odlazi jer sam već dosta kod njega i navikla sam se, ali ne mogu reći da imam loša iskustva sa ostalim liječnicima, dapače, sve je uvijek odrađeno profesionalno, štogod bi pitala dobila bi i objašnjenje i sve ok, uvjerena sam da su zaista svo troje stručni. On nekako kao da stvara taj bliskiji, topliji odnos sa pacijenticom, unosi optimizam, što mi osobno ne smeta, osim kad skužim da od postupka neće biti ništa i test je negativan Nikada neću zaboraviti, kada sam izgubila svoju prerano rođenu bebicu (u drugoj bolnici) i kada se cijeli odjel liječnika slio kod mene, pokazali su svoju toplinu, i koliko god bio težak trenutak to ipak jednoj ženi vjerujem puno znači, meni je.
No, ako se odlučim za dr. SS ne znam da li je istina da nje često nema, pa da cure znaju doći a nje nema i sl.?
Ono što me još zanima, kako je kod dr. M i dr. SS nakon transfera, da li prepisuju mirovanje ili ne?
Dr. V. je svaki put stavio mirovanje na nalaz nakon punkcije i onaj nakon transfera. Kod dr. M sam jednom imala transfer i nije stavio mirovanje, a kako sam dobila salatu od mog dr. da nakon trasfera nema više bolovanja nego ravno na posao to me sada zanima. Jer morati ću tražiti s neke više razine da mi odobre bolovanje.