Jedno je toplina, a drugo prazne priče..Mislim, u prvom postupku dok sam još bila zelena i ništa nisam kužila me Vlašić uvjerio da je 9 stanični embrio najbolje što može biti, bolje od 8.staničnog i da sam sigurno trudna...Da bih naravno proučavanjem skužila da neparni broj uopće nije dobar i da moj embrio nije uopće ok već da je bolje imati 6. stanični nego 9.stanični...I ponadala sam se, šta ću lagati da nisam..a i bome sam bila šokirana kad naravno ništa od toga...E od tog dana Red je izučila mpo i nema više šanse da vjerujem što mi netko kaže samo na lijepe oči..
Kismet-čula sam da nije med i mlijeko na porodu,ali ja osobno sumnjam da bih imala problema s njim..ne može se netko baš samo za porod transformirati..ako je super do poroda i nakon poroda ne znam šta mu se mora desiti na porodu..to je vjerojatno opet stvar očekivanja..
mala bebica- napisati će ti mirovanje ako ti treba..mene je uvijek pitao da li mi treba..ali ti mu naglasi da ti treba pa će dati.. Za SS je istina da je nema možda i 70% vremena..I to je loše jer te svaki put gleda drugi doktor i onda se na kraju ne zna tko pije tko plaća...to je mana definitivno..

..to je vjerojatno opet stvar očekivanja..
Odgovori s citatom