Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pak mislim da i njima na zalost iz dzepa pa su postali takvi. Broje im svako bolovanje. Ali to ne smije i ne moze biti misao vodilja. Svaki organizam je drugaciji. A preporuka mpo dr bi se svakako trebala uzeti u obzir.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Pak mislim da i njima na zalost iz dzepa pa su postali takvi. Broje im svako bolovanje. Ali to ne smije i ne moze biti misao vodilja. Svaki organizam je drugaciji. A preporuka mpo dr bi se svakako trebala uzeti u obzir.
    Ma ok ako i je njima iz džepa ali za opravdano bolovanje nebi trebalo pacijente niti opterećivati sa time. Meni je ludo da ona unaprijed govori da neće dati bolovanje. Ja na poslu imam i sjedenja i rad sa strankama i dizanje tereta. Da mi nakon svega sada kaže gin da mi neda bolovanje zbog nekih administrativnih zavrzlama i da ide kontra preporuci specijalista te da ja ugrozim vjerojatno zadnji postupak u mom životu koji ću tako skupo platiti iz svoga djepa jer u lijepoj našoj nije nikada zazivila donacija koja je zakonski dozvoljena iskreno neznam kako bi završili

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •