Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Sunshine baby prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene da se malo ukljucim i poduje..pratim vas vec neko vrijeme i puno sam naucila od vas cure..ja sam trenutno u svom prvom postupku- stimuliranom ivf..inace kod dr. M.....dijagnoza koliko hoces: neprohodnost oba jajovoda, slaba ovarijalna rezerva, dva mioma, hipo/hashi...uglavnom bila sam na Puregonu 200IUx11+ 4xOrgalutran..danas odradila punkciju.. 4 folikula...nema js..kaze dr.nisam dobro reagirala na stimulaciju..mozda ce biti bolje u prirodnom?!...po onom sto sam procitala u situaciji slicnoj mojoj cure su imale dugi protokol... kakva su vasa iskustva?

dobrodošla sunshine!
    Nemam ti puno pametno za reći, jer i sama tek krećem sa prvim stimuliranim. No s obzirom da veliš da imaš slabu ovarijalnu rezervu i nisi dobro reagirala na prvu stimulaciju, možda i bilo dobro da probaš u prirodnom...ja sam prošla dva, neuspiješna, jednom se nije ulovilo, drugi put se nije ni oplodila jajna stanica. Ali možda tebi baš bude uspiješan. Je da je manja vjerojatnost jer se oslanjaš samo na jednu js(ako se ulovi) ali opet šanse postoje. A onda ako to ne uspije, traži drugu stimulaciju i dugi protokol.
    Posljednje uređivanje od fusa : 09.04.2017. at 20:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •