-
Meni se cini da su odjednom poceli slati sve nas na dodatne pretrage..mene je dr.M u cet na uzv pitao jesam li za da ovaj ciklus probamo u prirodnom jer sam imala 5 folikula i usput napomenuo da imamo utrku s vremenom -mojim godinama i miomom, da bi me u utorak uputio na fodatne pretrage ..koje nalaze valjda skupis za 6 mj...nekako mi je to bilo naglo...jedan dan pricamo o novom postupku ovaj mjesec,drugi dan me posalje na pretrage koje ce mi odgoditi postupak za 6 mj...
Chiara prijavi se za kariogram cim prije jer sam ja dobila termin tek 3.7....
Fusa ja bih ti predlozila da trazis dr. isto te pretrage sada da ti se ne desi da te u 9 mj. upute na njih pa gubis jos pola godine...
Uglavnom ja u ponedjeljak idem po drugo misljenje kod dr.Lucingera u Zg..da vidim sta ce on reci na moju situaciju..
Sto se tice antitijela..prica je jako kompleksna..ona se ne snizavaju terapijom nego rjesavanjem uzroka autoimunog napada.. prehranom svakako ali i trazenjem uzroka...ja svoj trazim vec trecu godinu...prehranom sam ih sa 700 snizila na 46..da bi mi nedavno ponovno narasla i to na 1777..cijelo to vrijeme mi je prehrana strogo bezglutenska, bez preradjevina,secera....ugl. borba se nastavlja!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma