-
Ja osobno znam četiri cure iz mog grada koje su u zadnjih dva mjeseca ostvarile trudnoću;dvije su kod profesorice (jedna inseminacijom i jedna iz prvog stimuliranog),jedna je kod dr.M(iz drugog stimuliranog) i jedna kod dr.SŠ(inseminacijom).
I niti jedna ne piše ovdje i nije znala za ovaj forum dok im ja nisam rekla.
Tako da,mislim da ima trudnoća na KBCu Rijeka samo što se baš nezna za njih.
Gore je netko napisao da je Rijeka dobra samo za one postupke di je problem muški faktor;također mislim da to nije istina. Kod nas sam problem bila ja:neprohodni jajovodi,progesteron koji ne raste,štitnjača...i ulovilo nam se iz drugog prirodnog;prvi transfer.
Ove cure što sam navela gore,samo je kod jedne bio problem kod muškarca.
Slažem se da su nekad nemarni (posebno jedna od dr.)... I divim Vam se nekima na volji i snazi;tipa pak,koja je nakon 12g. dočekala svoje malo čudo,a možda i dva...ali odustati nakon jednog postupka od klinike mi je isto malo "smješno"...jedan jako bitan faktor koji je bitan u svemu ovom je SREĆA,ali obično ljudi sve očekuju da se dogodi SAD i ODMAH!
Netko ima malo više sreće pa mu se dogodi odmah kao nama,a neki malo manje pa čekaju godinama kao pak...
Samo treba vjerovati,ne gubiti nadu i malo smanjiti očekivanja...sve se u životu događa po nekom planu koji je osmišljen baš za nas...