-
Ovako ne želim da ispadne da pametujem ali nekoliko žena koje su sa svojim stanicama lako uspjele u 42. god života pokazatelj su samo da postoje iznimke. I to su prave sretnice blago njima. Ja jesam uspjela za sada i nadam se da ćemo ovu trudnoću sretno privesti kraju ali uspjelo je iz ciklusa sa doniranom j.s. i to je nešto što nažalost u Hr nije ostvarivo.
maritas samo naprijed, ako možeš odi privatno. Nema garancije da će uspjeti iz prve ni iz druge ali ako ne pokusas nećeš ni znati. Godine jesu jako bitne i ako je netko dovoljno mlad da si može priuštiti par godina pokušavanja laganini onda su državne klinike OK ali kada polako predjemo u kritične godine treba ubrzati tempo ako se ikako može.
Nije problem u Rijeci već u svim državnim bolnicama. Može se reći još da je u Ri i bolje od nekih drugih državnih klinika. Jednostavno nema dovoljno lijekova za sve pacijente pa su svi pod skoro istom terapijom a nismo svi isti.
Što se tiče doc.S odavno je poznato njeno divno ponašanje. Uspjela je i mene nanervirati iako sam odavno cijepljena na takve, kako se moraju osjećati oni koji tek kreću mogu samo pretpostaviti. Srećom ostatak ekipe gore je stvarno OK.
Sretno svima!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma