Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Imala sam simptome, ali ih nisam pripisivala tome. Prosle godine sam vadila zub i kad sam dosla doma, nikako nisam mogla zaustaviti krv. Tek na hitnoj, nakon sto su mi nagurali gazicu i vatu par puta, krv je stala. Znaci imala sam problem sa zgrusavanjem krvi i mojoj zubarici je to odmah bilo cudno. I anemicna sam dosta cesto. Svakako provjeri stitnjacu jer je ona dosta bitna za zacece.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam simptome, ali ih nisam pripisivala tome. Prosle godine sam vadila zub i kad sam dosla doma, nikako nisam mogla zaustaviti krv. Tek na hitnoj, nakon sto su mi nagurali gazicu i vatu par puta, krv je stala. Znaci imala sam problem sa zgrusavanjem krvi i mojoj zubarici je to odmah bilo cudno. I anemicna sam dosta cesto. Svakako provjeri stitnjacu jer je ona dosta bitna za zacece.
    to bi mogao i meni biti razlog.

meni je zubarica jednom rekla da tako nesto nije nikad vidjela. možda mi je napravila i uslugu.
    što da izvadim?
    jedna prijateljica mi je rekla da izvadim d-dimere za nesto slicno, mozda i je to? probala sma jutros to izvaditi ali nemaju u poliklinici gdje sam bila
    Posljednje uređivanje od maritas : 08.06.2017. at 16:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •