-
Lenice, ponajprije moraš kod svoje ginekologice nabaviti uputnicu za konzultaciju te istu poslati na Zavod za HR. Nakon nekoliko dana, najčešće krajem/poč.mjeseca, kada naprave program, nazvat će te na konzultacije te ćeš se tada moći odlučiti za liječnika kojeg želiš da te prati tijekom postupaka. Smatram da su svi jednako profesionalni uz minimalne razlike u međuljudskim odnosima (direktnost-dr.Smiljan, suzdržljivost-dr.Manestar, otvorenost-dr.Šepić). naravno, bilo bi dobro da imaš nešto od nalaza kod sebe (papa test, briseve, hormonalnu sliku, spermiogram) kako bi liječnik procijenio koji je postupak za vas i najbolji tj. najpreporučljiviji. Nakon toga, slijedi ili hsg ili laparoskopija ili.sl. Susretat ćeš se s nebrojeno mnogo apstraktnih pojmova i situacija no, čitajući ovaj hvalevrijedan forum, uskoro ćeš si razjasniti veći dio nejasnoća.
Eto, ja sam danas u 9-tom danu nakon ET (3dan). Brojim dane do bete (23.10.) te se nadam da neću ranije dobiti mjesečnicu. Grudi mi i dalje bujaju, malčice me i bole, umor obilježava svako moje poslijepodne te, tijekom dana, imam osjećam lagane mučnine..Kada bi bilo preporučljivo raditi kućni test na trudnoću? Eh, da nisam navela kako smo od 5 folikula dobili 5 oocita; od 5 oocita 5 oplođenih embrija; "ugrađen" mi je jedan 3-dnevni, 7-stanični dok od preostala 4 dobili smo dvije blastociste. Ovo nam je prvi postupak-stimulacija Puregonom, Orgalutranom te Brevactidom..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma