Citiraj Minna7 prvotno napisa Vidi poruku
Nisu mi radili icsi. Rekli su da ce drugi put. Ostala su mi jos 2 stimulirana. Transfer bio proslu subotu. Nisu me poslali na nikakve daljnje obrade. Jucer 9dp transfera se malo krvi pojavilo.. . Čudno uz progesteron....sranje
Pretpostavljam da je spermio dobar kad nisu išli na icsi...jesu ti dali uputnicu da pročekiraš za trombofiliju? meni ovaj put jesu, ja mislila da sigurno to nemam, a onda čula da to ima neke veze sa cirkulacijom a moja je koma, ono prsti na nogama i rukama su mi uvijek hladni, bilo koji dio godine, nekad toliko da i boli, pa bi moglo biti da imam neki oblik(ne razumjem se puno u to). Ali fascinantno je kako nas ne šalju da sve provijerimo prije nego bacimo u vijetar nekoliko postupaka, jer nisu tu samo pare u pitanju nego i naše vrijeme a bome i psiha!
Malo krvi 9dpt, nadam se da je to implatacija jer nikad neznaš...po mome je bolje raditi ivf od icsi-a, jer dobri zdravi spermić nađe najbolju js, i nije da te tiješim, ali bilo je primjera gdje su cure ostale trudne sa 4st. Ja nisam jedna od njih, ali se nadam da ti budeš, stvarno

Haj123 možda i bolje da ti embriolozi nisu ništa rekli... jer mene su ovaj put prije transfera posjeli i mala sam razgovor sa dr i embriologicom. Pitala sam sve što sam se sjetila pitati, a na kraju ništa neznamdo toga je došlo jer se slična situacija vuče kroz sve postupke...znači morala sam proći 2u prirodnom i 2 stimulirana da bi me poslali da napravim još širu obradu...i 4 loša spermiograma da bi mm poslali...

dino84 eto koliko moraš imati embrija da bi se samo jedan ulovio i to ako...ali lako je njima to reći osobi koja je jednom uspijela, ne vjerujem da će nama ići reći "e to vam je kod vas tako" , pa ja bi neko riješenje mora postojati.
Mi planiramo sad kad u 11mj sve te nalaze napravimo, skupit papire i otići na razgovor kod jednog poznatog mpo-ovca u zg, pa onda vidjeti oćemo tamo nastaviti lječenje ili uz neku preporuku u Ri dalje...