Pretpostavljam da je spermio dobar kad nisu išli na icsi...jesu ti dali uputnicu da pročekiraš za trombofiliju? meni ovaj put jesu, ja mislila da sigurno to nemam, a onda čula da to ima neke veze sa cirkulacijom a moja je koma, ono prsti na nogama i rukama su mi uvijek hladni, bilo koji dio godine, nekad toliko da i boli, pa bi moglo biti da imam neki oblik(ne razumjem se puno u to). Ali fascinantno je kako nas ne šalju da sve provijerimo prije nego bacimo u vijetar nekoliko postupaka, jer nisu tu samo pare u pitanju nego i naše vrijeme a bome i psiha!
Malo krvi 9dpt, nadam se da je to implatacijajer nikad neznaš...po mome je bolje raditi ivf od icsi-a, jer dobri zdravi spermić nađe najbolju js, i nije da te tiješim, ali bilo je primjera gdje su cure ostale trudne sa 4st. Ja nisam jedna od njih, ali se nadam da ti budeš, stvarno
Haj123 možda i bolje da ti embriolozi nisu ništa rekli... jer mene su ovaj put prije transfera posjeli i mala sam razgovor sa dr i embriologicom. Pitala sam sve što sam se sjetila pitati, a na kraju ništa neznamdo toga je došlo jer se slična situacija vuče kroz sve postupke...znači morala sam proći 2u prirodnom i 2 stimulirana da bi me poslali da napravim još širu obradu...i 4 loša spermiograma da bi mm poslali...
dino84 eto koliko moraš imati embrija da bi se samo jedan ulovio i to ako...ali lako je njima to reći osobi koja je jednom uspijela, ne vjerujem da će nama ići reći "e to vam je kod vas tako" , pa ja bineko riješenje mora postojati.
Mi planiramo sad kad u 11mj sve te nalaze napravimo, skupit papire i otići na razgovor kod jednog poznatog mpo-ovca u zg, pa onda vidjeti oćemo tamo nastaviti lječenje ili uz neku preporuku u Ri dalje...

. Čudno uz progesteron....sranje
jer nikad neznaš...po mome je bolje raditi ivf od icsi-a, jer dobri zdravi spermić nađe najbolju js, i nije da te tiješim, ali bilo je primjera gdje su cure ostale trudne sa 4st. Ja nisam jedna od njih, ali se nadam da ti budeš, stvarno
do toga je došlo jer se slična situacija vuče kroz sve postupke...znači morala sam proći 2u prirodnom i 2 stimulirana da bi me poslali da napravim još širu obradu...i 4 loša spermiograma da bi mm poslali...
neko riješenje mora postojati.
Odgovori s citatom