Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Hay,
    znaš da ćeš nakon smrznute blastice, ako kojim slucajem to ne uspije dovesti so rođenja djeteta, morati iskoristiti i zamrznute jajne stanice prije nego krenes u novi postupak?
    To sam i pretpostavila! Sto nije lose jer cu imat samo transfer ali sam isto tako citala da je samo 17 posto uspjesnost u odleđivanju jajnih stanica!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Hay123 prvotno napisa Vidi poruku
    To sam i pretpostavila! Sto nije lose jer cu imat samo transfer ali sam isto tako citala da je samo 17 posto uspjesnost u odleđivanju jajnih stanica!
    Svakako su izgledi za rođenje djeteta višestruko veći kad imaš zaleđene embrije.
    Možeš tražiti konzultacije s voditeljicom embriološkog laboratorija i pitati o postotku preživljavanja odmrznutih jajnih stanica, o postotku oplodnje i kliničkih trudnoća za žene tvoje dobi.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Hay123 prvotno napisa Vidi poruku
    Američko društvo za humanu reprodukciju kaže da je, čak i kod mlađih žena (mlađih od 38 god), šansa da dobijete dijete po jednoj zamrznutoj jajnoj stanici 2-12%. Šanse značajno padaju što smo starije.

http://www.reproductivefacts.org/new...f-im-not-sick/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •