Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
Aalayah 32, mene zanima isto što i kismet, zašto stw u oplodnju dali samo 8 js? Mada nažalost, mislim da znam odgovor.

Ja sam prošli mjesec bila u postupku, dobili smo 16 js, oplođeno 12 - ostale 4 su bile nezrele. Sugerirano mi je da bi za mene bilo bolje da mi oplode manje js nego što je zakonom dopušteno. Jer kao mlada sam, već imam jedno dijete, što ću s tolikim embrijima i tome slično. Ali na sreću imam dovoljno znanja i iskustva iz prijašnjih postupaka pa nisam odustala od onog što sam željela. Treći dan smo imali 9 embrija, a peti dan dvije blastice koje su zamrznute. Toliko o velikom broju embrija.Transfer nije napravljen zbog hipera. I ja sam kod dr. M.

Šta se tiče hipera, ja sam radila sve ovo što je kismt navela i nakon 4, 5 dana mi je bilo lakše. Ali opet ponavljam, ja nisam imala transfer. A eventualna trudnoća pojačava hiper.

Stoga, nemoj se ustručavati potražiti liječničku pomoć ako ti je potrebna. U slučaju implantacije ponekad može doći do krvarenja. Ovdje slobodno pitaj što god te zanima, uvijek će ti netko odgovoriti. Sretno i javljaj nam kako si.
Veliki potpis, dino puno sreće nakon ET-a želim