Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Alayah jako mi je žao zbog tvog iskustva na KBC Ri. Koliko sam čitala nekad je tamo sve bilo bolje, ali u zadnje vrijeme je katastrofa i puno ljudi odlazi...i mi smo tamo odradili 4ivf-a i odlazimo...
    Isto nažalost znam zašto ste išli u oplodnju samo 8js, i nama je to bilo savjetovano, ali srećom što sam ja potražila pomoć na forumima gdje su mi cure objasnile sve kako i što, jer na početku tog puta smo sve zbunjene i malo nam treba da nas se prevesla, što nažalost neki dr rade....
    Nadam se da ćeš imati pozitivnu betu i nakon svega postati trudnica, ali ako nećeš, izborite se za svoje pravo svega što se postupaka tiče.
    rekla sam ja da prof S samo vreba kad će koja pacijentica imati više js i nema šanse da prije punkcije dođeš kod svog doktora jer te ona mora obraditi prije strašna sramota za mpo!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj fusa prvotno napisa Vidi poruku
    Alayah jako mi je žao zbog tvog iskustva na KBC Ri. Koliko sam čitala nekad je tamo sve bilo bolje, ali u zadnje vrijeme je katastrofa i puno ljudi odlazi...i mi smo tamo odradili 4ivf-a i odlazimo...
    Isto nažalost znam zašto ste išli u oplodnju samo 8js, i nama je to bilo savjetovano, ali srećom što sam ja potražila pomoć na forumima gdje su mi cure objasnile sve kako i što, jer na početku tog puta smo sve zbunjene i malo nam treba da nas se prevesla, što nažalost neki dr rade....
    Nadam se da ćeš imati pozitivnu betu i nakon svega postati trudnica, ali ako nećeš, izborite se za svoje pravo svega što se postupaka tiče.
    rekla sam ja da prof S samo vreba kad će koja pacijentica imati više js i nema šanse da prije punkcije dođeš kod svog doktora jer te ona mora obraditi prije strašna sramota za mpo!
    omg ima neki dorh, bilo kakva spijunska sluzba koja čita naše postove i misli reagirati?!
    njen modus operandi je isti kao i od ove sutkinje koju su uhitili neki dan jer svi njeni slucajevi su bili povezani sa jednim sudskim ovrsiteljem i pozivanjem na iznimke koje je dopustao zakon (ali ne radi zloupotrebe).
    ovaj način rada je dokaz da kbc-e osim u trosenju novca apsolutno nitko ne kontrolira (tu prvenstveno mislim na ministarstvo, a i vrh kbc-a).
    pretpostavljam da dr. vlasic je otisao iz to razloga iz rijeke, ali za mene je on isto k.eten jer suti.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

nitko neće reagirati ako PACIJENTICE i PACIJENTI sami ne obavijeste Ministartvo zdravstva, Nacionalno povjerenstvo za medicinski pomognutu oplodnju (i inspekciju ministarstva zdravstva).

već godinama se provodi u KBC Rijeka provodi praksa oplodnje samo dijela jajnih stanica, a ne svih 12 koliko je dozvoljeno zakonom, uz dezinformiranje i zastrašivanje pacijentica tvrdnjama da se zamrzavanjem jajnih stanica sprječava stvaranje viška embrija.
    ovakvo postupanje strahovito oštećuje neplodne parove-značajno im smanjuje izglede da imaju dijete ili ih čak ostavlja bez djeteta, ali neplodni parovi kojima se uskraćuje pravo na najbolje moguće liječenje ne reagiraju prema nadležnim tijelima, čak ni anonimnim dopisom prema RODI.

nitko ne može u vaše ime voditi vaše bitke, ali vam se može pomoći ako učitnite prvi korak. malo građanske hrabrrosti može učiniti čuda!

neplodnost@roda.hr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •