Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
AriAnna ne ostaje ti baš neki izbor, ali meni je Manestar uvijek odgovorio na sva moja pitanja, možda da probaš s njim... od bitnih nalaza koji ti trebaju za mpo su papa test i cervikalni brisevi, krvna grupa za oba partnera, markeri na hepatitis,hiv.. moguće da te pošalje na pretragu prohodnosti jajovoda. Ako je spermiogram normo i ako su jajovodi prohodni kreće se od inseminacija, a kod težih dijagnoza spermiograma i/ili neprohodnosti jajovoda od ivf-a u prirodnom ciklusu ili stimuliranog postupka..pitaj ako te još šta zanima i ako sam nešto propustila...sretno!!
Hvala puno na odgovoru!
Dvoumim se izmedju dr. Manestra i nove subspecijalistice, a gin me nagovara neka idem kod profesorice. Nisam ni sama pametna.

Sto se tice nalaza, za sada imamo spermiogram, briseve i hormone (cekam jos nalaz progesterona). Eh sad, spermio je MM napravio u 10.mjesecu 2017. i to privatno u Zg. Treba li sad ponavljati prije konzultacija ili nije nuzno?
I mislim si da li napraviti hsg prije ili otici na konzultacije bez toga?

Ma opcenito mene bas muci to sto neznamo u cemu je problem, a ocito je da postoji..

Sent from my iPhone using Tapatalk