Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Da, obicno ti se skrati ciklus i M ti ranije dodje nakon stimulacije.
    Sto se tice godisnjih, ne znam tocno kada se vracaju, ali uvijek navodno imaju kolektivni g.o. kroz cijeli 8.mjesec.
    Saljem ti pozitivne vibre da ti kazu da imas dosta eskimića!!!

Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Citiraj Hay123 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, obicno ti se skrati ciklus i M ti ranije dodje nakon stimulacije.
    Sto se tice godisnjih, ne znam tocno kada se vracaju, ali uvijek navodno imaju kolektivni g.o. kroz cijeli 8.mjesec.
    Saljem ti pozitivne vibre da ti kazu da imas dosta eskimića!!!
    Hvala na odgovoru i na dobrim željama! A iduća menga bi trebala doći uobičajeno? Npr. nakon 26 dana ako su mi ranije bili takvi ciklusi?

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Meni je sljedeci ciklus trajao duze nego uobicajeno i onda je nastavilo uobicajeno!

Datum pristupanja
    Jan 2018

Početno

Citiraj Hay123 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sljedeci ciklus trajao duze nego uobicajeno i onda je nastavilo uobicajeno!
    Aha...ok...tnx!

E, gledam danas onu blesavu emisiju "Keeping up with the Kardashians" i ona njena sestra...ne znam kako se zove...je išla kod MPO doktora na konzultacije da bi izvadila jajne stanice i zamrznula ih ako će u kasnijim godinama htjeti imati još djece (sad valjda ima 38 godina). I uglavnom, mislim si ja "pa šta ne zna ona statistiku uspješnosti odmrzavanja jajnih stanica?!" I onda je još rekla da ne bi ona trovala tijelo s hormonima, ona bi prirodno. Govori joj doktor "Oš da te bodem jednom mjesečno 15 puta pa će bit prirodno il' ćeš da to riješimo odjednom uz tjedan dana hormona?" Hahaha! Baš sam se nasmijala. Princezica ne bi hormone. BTW doktor nije spominjao rizik da joj te stanice možda i neće preživjeti odmrzavanje. Možda jer se prezivaju Kardashian.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •