Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Antigravity prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li netko iskustva s vođenjem trudnoće kod profesorice na humanoj?
    Molim ako netko ima bilo kakav info o tome da napiše nešto - puno hvala!
    Ja nemam osobnog iskustva, ali neke moje suvremenice su vodile kod nje trudnoću i mahom su bile zadovoljne.
    Ono što se meni činilo kao nice touch, je bilo to da je čak i svoje pacijentice kojima nije vodila trudnoće (nego su prešle kod primarnog) naručivala na po još jedan ekstra pregled u 20 i 30 tt.
    Eto, to je bilo prije 5-6 godina, i ne znam je li to radila za svaku ili samo posebne slučajeve, ali to ti je ono što ja znam. Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nemam osobnog iskustva, ali neke moje suvremenice su vodile kod nje trudnoću i mahom su bile zadovoljne.
    Ono što se meni činilo kao nice touch, je bilo to da je čak i svoje pacijentice kojima nije vodila trudnoće (nego su prešle kod primarnog) naručivala na po još jedan ekstra pregled u 20 i 30 tt.
    Eto, to je bilo prije 5-6 godina, i ne znam je li to radila za svaku ili samo posebne slučajeve, ali to ti je ono što ja znam. Sretno!
    Puno hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Antigravity hvala na odgovoru na moj upit pred koji tjedan.
    Kod mene se sve nekako brzo odigralo u doslovno tjedan dana. Pred tjedan dana sam imala druge konzultacije s nalazima koje smo prikupili, a jučer transfer. Ispalo je da sam na konzultacije došla taman u vrijeme da stignemo uhvatit ovaj ciklus. U utorak sam imala punkciju i jučer transfer jednog, kako su rekli, vrlo dobrog embrija. Nisam pitala koliko stanični, neću se time sad opterećivati jer ionako nema pravila koliko mi se čini.

Inače, prije sam imala blighted ovum i vanmaterničnu (odstranjen jajovod), a kod muža astenozoospermija. Ja imam 36, a on 33 godine.

Vidim da se dosta često spominje stanje bete 14dnt i slično, a meni je rečeno da betu vadim 3 tjedna nakon transfera (naravno ako ne dobijem menstruaciju do tad). To idete na svoju inicijativu ranije ili su različite preporuke kad vaditi?

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj vendella prvotno napisa Vidi poruku
    Antigravity hvala na odgovoru na moj upit pred koji tjedan.
    Kod mene se sve nekako brzo odigralo u doslovno tjedan dana. Pred tjedan dana sam imala druge konzultacije s nalazima koje smo prikupili, a jučer transfer. Ispalo je da sam na konzultacije došla taman u vrijeme da stignemo uhvatit ovaj ciklus. U utorak sam imala punkciju i jučer transfer jednog, kako su rekli, vrlo dobrog embrija. Nisam pitala koliko stanični, neću se time sad opterećivati jer ionako nema pravila koliko mi se čini.

Inače, prije sam imala blighted ovum i vanmaterničnu (odstranjen jajovod), a kod muža astenozoospermija. Ja imam 36, a on 33 godine.

Vidim da se dosta često spominje stanje bete 14dnt i slično, a meni je rečeno da betu vadim 3 tjedna nakon transfera (naravno ako ne dobijem menstruaciju do tad). To idete na svoju inicijativu ranije ili su različite preporuke kad vaditi?
    Bravo, puno sreće ti želim!

Prve dvije bete sam izvadila privatno (Medico) radi svog mira, a "službenu" na datum koji su mi napisali na nalazu. Ali da, ispada oko 3 tjedna nakon transfera.
    Po uputnicu za betu sam isla kod njih na humanu prije vađenja krvi. Nalaz bude isti dan oko 13-13:30h kod sestre na humanoj.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Hvala na lijepim željama i na odgovoru, tebi čestitke i da sve dalje prođe u najboljem redu!!!
    Ja računam da ako budem sumnjala da je uspješno prošlo probam pitat svog ginekologa uputnicu ranije. No dobro, imam još više od tjedan dana do toga, vidjet ćemo hoće li uopće bit potrebe.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj vendella prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na lijepim željama i na odgovoru, tebi čestitke i da sve dalje prođe u najboljem redu!!!
    Ja računam da ako budem sumnjala da je uspješno prošlo probam pitat svog ginekologa uputnicu ranije. No dobro, imam još više od tjedan dana do toga, vidjet ćemo hoće li uopće bit potrebe.
    Hvala.

Brzo će to proći i navijam da bude potreba za vađenjem bete!
    Meni moja gin. nije htjela dati uputnicu...
    Svakako probaj dobit jer sam čitala da nekim ženama daju njihovi ginekolozi.

Ja sam sebi u glavi otpisala zadnji postupak tako da sam radila test na trudnoću čisto da zaključim i tu priču... na kraju smo se dragi i ja šokirali, baš smo bili izvan sebe :D predobro!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •