Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj natasa_ri prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, imam policistične jajnike i loše nalaze spolnih hormona. Trebala bi se naručiti na humanu, ali se nitko ne javlja ne telefon. Može mejl? Ili moram ići osobno? Hvala!
    Može se mailom naručit, treba se poslat mail krajem mjeseca jer na početku mjeseca rade raspored za sljedeći mjesec. Ja sam u tom prvom mailu poslala skeniranu uputnicu. Telefonski mislim da je najbolje zvat iza 12, neki dan sam iz prve dobila kad sam zvala.

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Citiraj vendella prvotno napisa Vidi poruku
    Može se mailom naručit, treba se poslat mail krajem mjeseca jer na početku mjeseca rade raspored za sljedeći mjesec. Ja sam u tom prvom mailu poslala skeniranu uputnicu. Telefonski mislim da je najbolje zvat iza 12, neki dan sam iz prve dobila kad sam zvala.
    A na koji mail? Ne nalazim nijedan od humane, samo ovaj na stranicama KBC-a - ginekologija@kbc-rijeka.hr? Hvala na informacijama i vremenu.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj natasa_ri prvotno napisa Vidi poruku
    A na koji mail? Ne nalazim nijedan od humane, samo ovaj na stranicama KBC-a - ginekologija@kbc-rijeka.hr? Hvala na informacijama i vremenu.
    ivf@kbc-rijeka.hr Ne čekaš dugo da odgovore, a termin će ti vjerovatno javiti malo kasnije kad naprave raspored za slijedeći mjesec. Ja sam čekala termin 13 dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •