Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

to što ti je dala cetrotide nije stimulacija jajnika nego supresija i očekivano, ovo što ti je dala gonal-F je stimulacija jajnika ali ne znam u kojoj dzi... kako god bilo... s tvojim nalazima i godinama je rezultat nakon 2 stimulacije samo 9 jajnih stanica, to je Ladida jednostavno premalo i loše. To što ona tebe želi uvjeriti da si low responder je iskreno rezultat neadekvatne i slabe stimulacije jajnika, neka prestane štedjeti i nek krene s ozbiljnim stimulacijama.. ovo što rade ide izravno na vašu štetu. Tebi je još ostalo samo 2 stimulirana postupka, iskreno se nadam da ih nećeš potratiti u Rijeci koja očito radi suboptimalno.......

Citiraj Ladida prvotno napisa Vidi poruku
    U prvom sam protokolu isto dobivala G150. Onda me nakon nekoliko dana pregledavala profesorica i naravno, rekla je da je čudno koliko je malo folikula za moje godine, pa mi je uz to dala još cetrotide 2 dana uz gonal pen. Ali svejedno nisam reagirala. Ako me sjećanje služi dobili smo 4 oocite, 2 su preživjele do 3. dana. 1 vraćena, 2. nije dočekala 5. dan
    Dr. Šepić mislila je da sam low responder, a na dan aspiracije ustanovilo se da ima još folikula koji se prije nisu vidjeli ili razvili? Zapravo, kod mene je takvo stanje bilo da su se neki folikuli prebrzo razvili, pa mi je prije početka 2. ciklusa od 17. dana dala estrofem po 2 tabletice sve do 2dc, i onda smo krenuli s bemfolom. Stanje malo bolje, ali opet za mene nezadovoljavajuće.
    Ne znam što reći. Inače je hormonski nalaz uredan, a i svi ostali. Imam mm endometriom na jednom jajniku i isto tako mali polip na maternici ali po njihovom na mjestu gdje "ne smeta" (to je dr. Manestar uočio), ostali nisu nikad to komentirali.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 13.12.2019. at 11:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •