Pozdrav!

Nova sam ovdje..

Sekundarna neplodnost (oligoasthenozoospermia, ja imala karcinom štitnjače u prošloj trudnoći, TT 2016god)

Ja 34 god, mm 47god

Prvo dijete ima 4.5 god

Prvo dijete došlo prirodnim putem nakon 3.5god pokušavanja. Imala hashimoto, hipotireozu, u trudnoći otkriven karcinom. Nismo nikad bili na obradi u Mpo klinici.

Pokušaj za drugo dijete, 3god 4 mj.

Prošle god u prosincu moja gin je dala da mm napravi spermiogram, u Rijeci jer je najbliži grad di se to može napraviti, nalaz oligoasthenozoospermia. Dobio tablete tj vitamine za popravak nalaza koje je pio 3mj. Ponovljeni nalaz nismo mogli napraviti zbog corone. Kontaktirala sam neki dan Humanu u Rijeci, rekli da se javim kad sve svoje nalaze prikupim. Jučer sam se naručila kod svoje gin za 11.11. Inače moja gin me nije nikad poslala vaditi nikakve hormone, UZV i papa mi je dobar, ovulacije imam i osjetim ih, menstruacija dolazi 30-33dana, endometriozu nemam, kaže da nije do mene, ali dok ne vidimo sve nalaze to se tako ne može gledati. Štitnjaču nemam od 2016., hormone držim pod kontrolom, tj drže mi TSH ispod 1.

Obzirom da sam nova puno ću čitati vaše postove da razumijem postupak koji nas čeka.

Ako se netko prepozna u mojoj priči molim da mi se javi. Znači sekundarna neplodnost, potvrđena oligoasthenozoospermia.

I mislim da ću u dva mj riješiti sve nalaze za sebe, pa od sljedeće godine Pula-Rijeka