Pozdrav svima, nova sam u MPO vodama. Zanima me, je li netko od vas mijenjao doktora na humanoj u Ri?
Kako ide taj proces, nazovem da se narucim za konzultacije i kazem kod koga bih se prebacila/narucila?
Ukratko, nisam zadovoljna sa dr Višnić.
Pozdrav svima, nova sam u MPO vodama. Zanima me, je li netko od vas mijenjao doktora na humanoj u Ri?
Kako ide taj proces, nazovem da se narucim za konzultacije i kazem kod koga bih se prebacila/narucila?
Ukratko, nisam zadovoljna sa dr Višnić.
Cian, mozes se prebaciti ali najprije bi bilo uredu da to kazes i svojoj doktorici, jel kao iz nekih moralnih razloga... Tako sam ja zatražila konzultacije kod profesorice pa me odmah pitala da li sam obavijestila svoju dr. O tome? Što nisam
A da, i ja sam mislila da je ok to reći pri naručivanju na konzultacije, ali vidiš kako su reagirali. Da, ispada da sam ja trebala zatražiti konzultacije kod svoje dr. Sušanj, pa onda konzultacije kod prof. Smiljan.
Na kraju sam ja ostala kod svoje dr. Sušanj, ali sam htjela i drugo mišljenje od prof. I dobila sam odgovor da bi ona sve isto napravila do sada kao i moja dr. Ali i preporučila laparoskopiju i kariograme, što je moja dr. Uvažila i to smo i napravili![]()