Pozdrav cure,

ja sam kod prof.Smiljan i za sad sam zadovoljna, a od ostalih imam iskustva s dr.ŠS s folikulometrije i ET. Čini se jako draga i profesionalna. Puno toplija od profesorice, ali mi prof.uistinu ulijava povjerenje. Možda je to na psiho bazi, ali je tako. Ja radije pretrpim pokoji komentar, ako vjerujem da sam u stručnim i ISKUSNIM rukama.
Tek odradila prvi IVF ICIS u prirodnom ciklusu (razlog muški čimbenik). Išli smo direktno na to jer kažu da ne bi imalo smisla ići na inseminaciju s obzirom da je nalaz teška oligoasthenozoospermia.
9 dana nakon ET (peterostanični embrij) napravljen test koji je bio negativan. Pala sam u bed, ali si ponavljam da su uspjeli i drugi pa ćemo tako i mi. Makar bilo iz 6.pokušaja.
Ono što je zanimljivo je da mi mentruacija još nije došla. Bolovi u trbuhu su tu, često mokrenje, promjene raspoloženja i temperatura tjelesna između 37,4 pa čak do 37,8 (cice nula bodova). Više ne želim raditi testove nego čekam betu u PON, 10.05. prema preporuci s humane. Tako da... još uvijek se malo nadam, ali već sam okrenuta novom postupku.

Moje pitanje je.... Osim ove luđačke temperature od 37,7 ili 37,8 zadnja dva dana, da li mi možda i ovaj Crinone gel djeluje na ovoliko kašnjenje ciklusa??Ima li netko takva iskustva..