Stranica 6 od 22 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 1052

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Dea ja sam čekala na prve konzultacije 10 dana. Stimulirani ivf 4-5 mjeseci. Cure nek me isprave ako za ivf nemam pravu info.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

jučer bila u vin., trenutno upisuju postupke za 6. mjesec

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala cure!
    Uhhh već za 6mj. Onda se mogu nadati tek 9mj. jer zbog posla i silnih g.o. kraj 6 i 7mj. ne mogu ništa planirat!

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj inada prvotno napisa Vidi poruku
    jučer bila u vin., trenutno upisuju postupke za 6. mjesec
    bome se sad čeka pošteno, a bilo je 3 mjeseca i to je bio jedini razlog zašto smo mm i ja odabrali Vg za krenuti u postupke....ali potpomognuta oplodnja je strpljen (spašen) trudan....cure sretno!!!!!!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

E i moj je izbor bio Vg zbog male gužve. Sad se i tu ugužvalo kao i u ostalim bolnicama. E da me Tomić nije gnjavio s 4 aih-a imala mi svoj tremin do ljeta. Sada treba čekati jesen.
    Do kada rade postupke u 7.mj? Kad kreću na godišnji?

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    E i moj je izbor bio Vg zbog male gužve. Sad se i tu ugužvalo kao i u ostalim bolnicama. E da me Tomić nije gnjavio s 4 aih-a imala mi svoj tremin do ljeta. Sada treba čekati jesen.
    Do kada rade postupke u 7.mj? Kad kreću na godišnji?
    ljeto 2013. su radili skroz, nisu imali kolektivni godišnji, uvijek je netko od doktora i biologa bio na odjelu

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ooooo super!!! nadam se da će i ovoljeto 2014. biti radno kod njih. Sada me već hvata panika. Veliki mi je plan pričati s Tomićem za vrijeme aih-a da me odmah stavi na listu. nadam se da se neće samo izgubiti kao prošli put nakon aih-a. Nisam ga stigla ništa ni pitati za daljni plan.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Neka te sestre stave na listu. Mene bi uvijek zapisale bez problema

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Neka te sestre stave na listu. Mene bi uvijek zapisale bez problema
    Sestre mogu staviti na listu bez obzira što doktor ne kaže? Meni je ivf sljedeći korak na ove 4 inseminacije.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

cure tko je u Vg u postupku u 2mj? S kim se vidim ?

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ja sam u nedjelju u 9 na aih-u.

Iva28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Cure, držim fige da bude uspješno!
    Je li ide itko u 4 mj. gore na postupak? Ili sam sama...

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

aaaaa Krtice..vidimo se onda ja imam uzv u nedjelju oko 9h..

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

O pa možda se sretnemo i na putu. Vidim da si i ti iz Osijeka.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

ee pa da..pogotovo ako idete autoputom..naša prazna slavonika...ako naletite na koji auto to smo mi ahahaha..ajde da ne začetavamo..slavonijo vidimo se u metropoli

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ja sam na kraju mjeseca možda u prirodnom (s obzirom da mi je stimulirani prekinut zbog nereagiranja jajnika i izgleda da su mi se hormoni poremetili),ali rekao doktor da dođem 8 dan ciklusa,pa da ćemo možda prirodni
    cure sretno

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Saraya vidimo se!!

Samanta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Pozdrav cure! Evo,krenula sam s postupkom Dobila sam Puregon i Orgalutran. To još nisam imala,prije sam koristila Menopur i Gonal. I sama se pikam,uh Vidim da nas ima u 2.mjesecu SRETNO SVIMA!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Samantha sretno s pikanjem i nek nove pikalice daju najbolji rezultat!!!!!! Sretno!!!!!!

Samanta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Krtice,hvala ti! Idem u utorak na uzv. Nadam se da će sve biti dobro... I ja tebi želim puno,puno sreće

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Cure lista se popunjava za 7.mjesec. U 8.mjesecu poliklinika ne radi jer imaju građevinske radove. Danas mi je dr. Bolanca napravio 4.aih i toplo mi je preporučio dok čekam na listi dao dođemo na još dvije da iskoristimo sve šanse.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Geronimo žao mi je zbog ružne 0. Znam kako je kad se nadaš. Ni vi kao ni ja i moj dragi nemate neku dijagnozu. Sve je u redu, manje više. Neki hormoni kod mene nisu baš naj naj, al svi doktori koji su gledali papire ne smatraju ništa od toga problem, al eto očito nešto ne štima. Jesi vadila tsh, amh? Zanima me tvoj tsh? Moj je iznad 2 što nije najbolje za oplodnju.
    Sretnooooooo
    Posljednje uređivanje od Krtica : 10.02.2014. at 10:19

Iva28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Geronimo žao mi je zbog ružne 0. Znam kako je kad se nadaš. Ni vi kao ni ja i moj dragi nemate neku dijagnozu. Sve je u redu, manje više. Neki hormoni kod mene nisu baš naj naj, al svi doktori koji su gledali papire ne smatraju ništa od toga problem, al eto očito nešto ne štima. Jesi vadila tsh, amh? Zanima me tvoj tsh? Moj je iznad 2 što nije najbolje za oplodnju.
    Sretnooooooo
    Sretno curke, držim fige da je uspjelo!!!
    Vezano za tsh... Moj je 3.4 pa je doktor rekao da je to ok i da nije problem, a isto sam prije čitala svugdje da ne smije biti iznad 2 i bilo me full strah toga, ali eto idemo u postupak i s takvim tsh-om

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Iva28 svaki doktor ima svoje. Baš su neusklađeni. Cure koje imaju tsh iznad 2 uglavnom ga snižavaju, neki dr smatraju da ne treba. Ja bi rado svoj snizila da bude ispod 2 i to ću vidjeti da napravim prije ivf-a.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Krtica kod mene je bila situacija da je tsh bio preko 2, tjedan dana poslije 1,5. Vjerujem da i stres ima prste u tome.

SamantaKoliko imaš godina i kako reagiraš na Puregon i Orgalutran? Vidim da je dosta cura dobilo baš taj lijek i očito i mene čeka.Najbolje reagiram na GonalF,Menopur-nula bodova(ono 2-3 stanica) A htjela bi da dobijemo više stanica i da možemo čekati 5. dan
    U postupku sam krajem 2. mjeseca.

Iva28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Iva28 svaki doktor ima svoje. Baš su neusklađeni. Cure koje imaju tsh iznad 2 uglavnom ga snižavaju, neki dr smatraju da ne treba. Ja bi rado svoj snizila da bude ispod 2 i to ću vidjeti da napravim prije ivf-a.
    znam da, baš je to bezveze kaj svki dr drugačije. Ja sam bila u panici prije konzultacija- mislila dam nema šanse da uđemo u postupak, ali eto... Ipak idemo

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Kažu da je idealan tsh za mpo do 2,e sad uvijek sam imala "idealan" tsh ali postupak nije bio uspješan.

Samanta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Stena,evo,baš sam danas bila na uzv,7.dc. Na ovu terapiju sam loše reagirala,izgleda. Imam 4.folikula na desnoj strani,od 9mm do 11mm,end.7mm. Na lijevoj nemam ni jedan Dobila sam produženje injekcija pa u čet.opet na uzv? Toplo se nadam da će se nešto pomaknuti...Ali sam prošli put odlično reagirala na Menopur,imala sam 6.folikula ( 19,18 i 20mm,end.12mm ) i 3.vraćena zametka,rezultat - trudnoća i blizanci I ja sam čula da se sada dosta daje Puregon i Orgalutran. Koliko sam čula i shvatila,s ovom kombinacijom se postiže blaga stimulacija,do 3-4 folikula? Očito je i kod mene tako. Nadam se da ćeš ti bolje reagirati E da,moj TSH je 1.28 i imam 27.godina.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Samanta, evo da te utješim..puregon+ orgalutran: jučer sam imala uzv 8dc. mislim da imam 6 vidljivih ali kaže dr. da će 3 biti iskoristiva da će ostale piknuti ali mu se čini da neće biti ništa od njih..znači prvi je od 15mm, mislim da je dalje 13 12 12 i onda sitno..end.7mm, isto produženje purgona od 2 ampule i sutra uzv 10dc...ali ja nemam jedan jajnik..možda sam još i dobro reagirala ..

Samanta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Saraya,hvala na utjehi Baš sam jako razočarana i sve me strah sutra ići na uzv,nisam spremna za loše vijesti,a trebala bih biti... S obzirom da nemaš jedan jajnik,možda ovo i nije tako loš rezultat. A možda ti i ispadne dobro,nikada se ne zna! Nadam se da hoće

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Molila bih vas, a u skladu s pravilima foruma, da chatate i vibrate na odbrojavanju
    Posljednje uređivanje od amazonka : 16.02.2014. at 15:15

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Bok, nova sam u svemu ovome pa i na formu
    Prije svega lijepi pozdrav svima
    Htjela bih reći da su mi vaši postovi pomogli da danas dođem tu gdje jesam.

Jučer sam dobila otpusno pismo na GIN I u Vinogradskoj i direktno su me poslali na 5. kat.
    Naime prije tjedan dana imala sam laparo gdje su utvrdili da zbog puknuća slijepog crijeva, kad sam imala 12 godina, nastala je kronična upala zdjelice i pri tome su mi jajovodi bili koma odnosno neprohodni. Na kraju su mi to sve očistili i "spalili" dijelove jajovoda. Zaključak prirodno neće ići. Zanimljivo da me ta informacija nije toliko pogodila jer ja već 3 godine doktorima govorim da nešto nije ok i nakon proučavanja po netu i komentara jednog doktora da sumnja na hydrosalpinx (na kraju je ispala dijagnoza sactosalpinx).
    Moja draga prijateljica također ide na potpomognutu u Vinogradsku pa sam ja na svoju ruku zadnjih 6 mjeseci skupljala za sebe i muža sve nalaze koji su potrebni prije postupka po njezinoj listi
    Jučer su me naručili za prvi postupak IVF-a u prirodnom ciklusu za 4/2014 (ne nadam se jer vidim po forumima da bi uspjeh bio jednak dobitak na lotu gdje baš i nemam sreće) a za stimulirani u 9/2014 jer su liste do tada popunjene.
    Za sad toliko od mene i imam jedno pitanje.
    Pretpostavljam (čula sam) da se ne daje ništa za bolove prilikom punkcije js.u prirodnom ciklusu. Je li to tako i kolika je bol prilikom postupka odnosno čemu je slična?

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Dobrodošla Mikipika !!
    Ja sam imala aspiraciju u prirodnom ciklusu bez lijekova i sa mojeg stajališta nije ništa strašno,bol traje nekoliko sekundi i brzo se zaboravi :D
    Ne boj se.

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mikipika dobrodošla i što prije otišla u trdničke vode
    Potpisujem Stenu,trenutna bol koju brzo zaboraviš

Samanta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mikipika,dobrodošla i želim ti sreću!!!

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Hvala vam puno na dobrodošlici
    Mislim da je veća psihička bol od fizičke (koliko vidim na forumu) tako da neka boli ali samo neka ne boli srce i duša!
    Želim nam svima puno puno sreće i +++ u novoj nam 2014 godini )

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nema lijekova !!???!!!!!
    Zvala sam danas gore i pričala s D.T. kaže nema lijekova,neka zovem u petak,menstruaciju moram dobiti u nedjelju. I što sad...čekam sljedeći mjesec....Na listi sam za 2. mjesec a nema za mene lijekova,ne razumijem.
    Lijekove bolnica dobiva početkom mjeseca,moja vještica dolazi na kraju mjeseca,po tom nikada neću doći red.

Samanta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Evo,drage moje,idem sutra na transfer ŽELIM VAM SVIMA PUNO SREĆE!!!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Samantha sretno!!

Samanta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala ti! Nadam se da će biti I tebi,naravno,puno sreće!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Podsjetnik za zaboravne, poticaj za neodlučne:
    http://forum.roda.hr/threads/84111-v...ODA-neplodnost

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

danas sam telefonski razgovarala s dr. Tomićem. Predlaže prirodni ivf u 4. ili 5. mjesecu. Rekao je da biram kad želim, a ako ne bude sreće stimulirani ivf u 7.mjesecu.
    Iskomentirao je kako mi se jajnici jako pate zboh visokog fsh-a. S takvim nalazima tko zna kakva će biti reakcija na stimulaciju.
    Kako ste vi?
    Saraya???? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

danas sam telefonski razgovarala s dr. Tomićem. Predlaže prirodni ivf u 4. ili 5. mjesecu. Rekao je da biram kad želim, a ako ne bude sreće stimulirani ivf u 7.mjesecu.
    Iskomentirao je kako mi se jajnici jako pate zboh visokog fsh-a. S takvim nalazima tko zna kakva će biti reakcija na stimulaciju.
    Kako ste vi?
    Saraya???? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Slušaj dr.T...jesi dobila kakvu terapiju za fsh? Ne paničari unaprijed čeka se Krtice moja, čeka...i da...velika je gužva u Vg!!!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Saraya nema terapije za snižavanje fsh-a, ne postoji, takav je kakav je. Trba što brže izvući iz jajnika što se može.

Stena odmah s 1.3. zovi i traži lijekove. Dobit će ih. Tvoj je red na lijekove bez obzira što si bila upisana za 2. mjesec. Javi jel sve dobro prošlo. Drži se!!

marinab1304 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pozdrav svima
    Bila na kontroli sa svim nalazim,a fsh 11,58 LH 3,66, tražio dr. Tomić da izvadim AMH vadila u lab. Breyer nalaz u isčekivanju.
    Takđer mi je rekao da mi se jajnici pate kao i Krtici, dobila upute i klomifen. Mi krećemo u 3. mjesecu na 1. AIH.
    Želim vam svima srećuuuu.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Marinab nemoj previše gubiti vrijeme s inseminacijama. Ako baš dr inzistira da se odrade sve 4 onda idi mjesec za mjesecom i traži da te stavi na listu za lijekove. Inseminacije daju 17% šanse za uspjehom. Ja sam prošla 4. Kad je dr neki dan čuo moj nalaz odmah je predložio ivf. Da sam bar taj nalaz imala ranije ne bi ja pristala na te inseminacije.
    Amh ti je sigurno snižen kao i moj i imamo lošiju kvalitetu stanica i duboko se nadam da ćemo dobro reagirati na lijekove. Želim ti uspjeh na aih-u. Koliko imaš godina?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure, dečki - tko još nije vidio, tko je zaboravio, tko je u mogućnosti:

http://forum.roda.hr/threads/84150-T...nosti-donacije

Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Stena, kakvo je stanje u Vg s lijekovima? Jesi ih dobila?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Marinab nemoj previše gubiti vrijeme s inseminacijama. Ako baš dr inzistira da se odrade sve 4 onda idi mjesec za mjesecom i traži da te stavi na listu za lijekove. Inseminacije daju 17% šanse za uspjehom. Ja sam prošla 4. Kad je dr neki dan čuo moj nalaz odmah je predložio ivf. Da sam bar taj nalaz imala ranije ne bi ja pristala na te inseminacije.
    Amh ti je sigurno snižen kao i moj i imamo lošiju kvalitetu stanica i duboko se nadam da ćemo dobro reagirati na lijekove. Želim ti uspjeh na aih-u. Koliko imaš godina?
    nažalost nije ni 17%. u najboljem slučaju, radi se o nekakvih 10%.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

10% za mlade, zdrave žene i spermiogam koji samo malo odudara od urednog nalaza

(frka, čisti inbox)

Stranica 6 od 22 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •