Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1052

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure molim Vas za pomoc,19.12 sam narucena u vinogradsku ambulantu za sterilitet..Narucena sam kod dr.Ivan Bolanca.Da li je netko bio kod njega na pregledu?Kako vam se cini doktor?Hvala na pomoci

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

snelly85 dr.Bolanča je jako drag,svi gore su dobri,ne trebaš imati straha
    sretno

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure molim Vas za pomoc,19.12 sam narucena u vinogradsku ambulantu za sterilitet..Narucena sam kod dr.Ivan Bolanca.Da li je netko bio kod njega na pregledu?Kako vam se cini doktor?Hvala na pomoci
    Znači, nazvala si sestre i one su te naručile kod njega?
    To je novost, prije se nije moglo birati doktora i nismo znale tko će nas primiti taj dan.

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Konfuzija za konzultacije možeš birati doktora kojeg želiš, e sada kako će to biti za vrijeme postupka to je druga priča, viđala sam hrpu cura koje su znale čekati i po 2-3 sata na pregled kod dr. Bolanče jer je on bio baš tada na operacijama, ali da moguće je tražiti da te vodi jedan doktor

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija za konzultacije možeš birati doktora kojeg želiš, e sada kako će to biti za vrijeme postupka to je druga priča, viđala sam hrpu cura koje su znale čekati i po 2-3 sata na pregled kod dr. Bolanče jer je on bio baš tada na operacijama, ali da moguće je tražiti da te vodi jedan doktor
    Nadam se da mi više neće trebati ali kada sam zadnji put bila gore u postupku (a to je bilo u proljeće ove godine) čekala sam 2 sata da me primi netko (čitaj: bilo tko), a za privilegiju da te vodi jedan doktor se dogovaralo s dotičnim dr. - primijetila sam da su cure imale mobitele tih svojih doktora - na koju foru, ne znam, meni to nitko nikada nije ponudio, sestre čak izričito naglasile da ne dolazi u obzir... Jedino ako se lejtli nešto promijenilo.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    Doktor Bolanča je super pristupačan doktor i pitaj sve što te zanima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •