Dea ja sam čekala na prve konzultacije 10 dana. Stimulirani ivf 4-5 mjeseci. Cure nek me isprave ako za ivf nemam pravu info.
Dea ja sam čekala na prve konzultacije 10 dana. Stimulirani ivf 4-5 mjeseci. Cure nek me isprave ako za ivf nemam pravu info.
jučer bila u vin., trenutno upisuju postupke za 6. mjesec
Hvala cure!
Uhhh već za 6mj. Onda se mogu nadati tek 9mj. jer zbog posla i silnih g.o. kraj 6 i 7mj. ne mogu ništa planirat!
E i moj je izbor bio Vg zbog male gužve. Sad se i tu ugužvalo kao i u ostalim bolnicama. E da me Tomić nije gnjavio s 4 aih-a imala mi svoj tremin do ljeta. Sada treba čekati jesen.
Do kada rade postupke u 7.mj? Kad kreću na godišnji?
Ooooo super!!! nadam se da će i ovoljeto 2014. biti radno kod njih. Sada me već hvata panika. Veliki mi je plan pričati s Tomićem za vrijeme aih-a da me odmah stavi na listu. nadam se da se neće samo izgubiti kao prošli put nakon aih-a. Nisam ga stigla ništa ni pitati za daljni plan.
Neka te sestre stave na listu. Mene bi uvijek zapisale bez problema
cure tko je u Vg u postupku u 2mj? S kim se vidim ?
Cure, držim fige da bude uspješno!
Je li ide itko u 4 mj. gore na postupak? Ili sam sama...
aaaaa Krtice..vidimo se ondaja imam uzv u nedjelju oko 9h..
O pa možda se sretnemo i na putu. Vidim da si i ti iz Osijeka.
ee pa da..pogotovo ako idete autoputom..naša prazna slavonika...ako naletite na koji auto to smo miahahaha..ajde da ne začetavamo..slavonijo vidimo se u metropoli
![]()
ja sam na kraju mjeseca možda u prirodnom (s obzirom da mi je stimulirani prekinut zbog nereagiranja jajnika i izgleda da su mi se hormoni poremetili),ali rekao doktor da dođem 8 dan ciklusa,pa da ćemo možda prirodni
cure sretno
Pozdrav cure! Evo,krenula sam s postupkomDobila sam Puregon i Orgalutran. To još nisam imala,prije sam koristila Menopur i Gonal. I sama se pikam,uh
Vidim da nas ima u 2.mjesecu
SRETNO SVIMA!
Samantha sretno s pikanjem i nek nove pikalice daju najbolji rezultat!!!!!! Sretno!!!!!!
Krtice,hvala ti! Idem u utorak na uzv. Nadam se da će sve biti dobro... I ja tebi želim puno,puno sreće![]()
Cure lista se popunjava za 7.mjesec. U 8.mjesecu poliklinika ne radi jer imaju građevinske radove. Danas mi je dr. Bolanca napravio 4.aih i toplo mi je preporučio dok čekam na listi dao dođemo na još dvije da iskoristimo sve šanse.
Geronimo žao mi je zbog ružne 0. Znam kako je kad se nadaš. Ni vi kao ni ja i moj dragi nemate neku dijagnozu. Sve je u redu, manje više. Neki hormoni kod mene nisu baš naj naj, al svi doktori koji su gledali papire ne smatraju ništa od toga problem, al eto očito nešto ne štima. Jesi vadila tsh, amh? Zanima me tvoj tsh? Moj je iznad 2 što nije najbolje za oplodnju.
Sretnooooooo
Posljednje uređivanje od Krtica : 10.02.2014. at 10:19
Iva28 svaki doktor ima svoje. Baš su neusklađeni. Cure koje imaju tsh iznad 2 uglavnom ga snižavaju, neki dr smatraju da ne treba. Ja bi rado svoj snizila da bude ispod 2 i to ću vidjeti da napravim prije ivf-a.
Krtica kod mene je bila situacija da je tsh bio preko 2, tjedan dana poslije 1,5. Vjerujem da i stres ima prste u tome.
SamantaKoliko imaš godina i kako reagiraš na Puregon i Orgalutran? Vidim da je dosta cura dobilo baš taj lijek i očito i mene čeka.Najbolje reagiram na GonalF,Menopur-nula bodova(ono 2-3 stanica) A htjela bi da dobijemo više stanica i da možemo čekati 5. dan
U postupku sam krajem 2. mjeseca.
Kažu da je idealan tsh za mpo do 2,e sad uvijek sam imala "idealan" tsh ali postupak nije bio uspješan.![]()
Stena,evo,baš sam danas bila na uzv,7.dc. Na ovu terapiju sam loše reagirala,izgleda. Imam 4.folikula na desnoj strani,od 9mm do 11mm,end.7mm. Na lijevoj nemam ni jedanDobila sam produženje injekcija pa u čet.opet na uzv? Toplo se nadam da će se nešto pomaknuti...Ali sam prošli put odlično reagirala na Menopur,imala sam 6.folikula ( 19,18 i 20mm,end.12mm ) i 3.vraćena zametka,rezultat - trudnoća i blizanci
I ja sam čula da se sada dosta daje Puregon i Orgalutran. Koliko sam čula i shvatila,s ovom kombinacijom se postiže blaga stimulacija,do 3-4 folikula? Očito je i kod mene tako. Nadam se da ćeš ti bolje reagirati
E da,moj TSH je 1.28 i imam 27.godina.
Samanta, evo da te utješim..puregon+ orgalutran: jučer sam imala uzv 8dc. mislim da imam 6 vidljivih ali kaže dr. da će 3 biti iskoristiva da će ostale piknuti ali mu se čini da neće biti ništa od njih..znači prvi je od 15mm, mislim da je dalje 13 12 12 i onda sitno..end.7mm, isto produženje purgona od 2 ampule i sutra uzv 10dc...ali ja nemam jedan jajnik..možda sam još i dobro reagirala ..
Saraya,hvala na utjehiBaš sam jako razočarana i sve me strah sutra ići na uzv,nisam spremna za loše vijesti,a trebala bih biti... S obzirom da nemaš jedan jajnik,možda ovo i nije tako loš rezultat. A možda ti i ispadne dobro,nikada se ne zna! Nadam se da hoće
![]()
Molila bih vas, a u skladu s pravilima foruma, da chatate i vibrate na odbrojavanju![]()
Posljednje uređivanje od amazonka : 16.02.2014. at 15:15
Bok, nova sam u svemu ovome pa i na formu
Prije svega lijepi pozdrav svima
Htjela bih reći da su mi vaši postovi pomogli da danas dođem tu gdje jesam.
Jučer sam dobila otpusno pismo na GIN I u Vinogradskoj i direktno su me poslali na 5. kat.
Naime prije tjedan dana imala sam laparo gdje su utvrdili da zbog puknuća slijepog crijeva, kad sam imala 12 godina, nastala je kronična upala zdjelice i pri tome su mi jajovodi bili koma odnosno neprohodni. Na kraju su mi to sve očistili i "spalili" dijelove jajovoda. Zaključak prirodno neće ići. Zanimljivo da me ta informacija nije toliko pogodila jer ja već 3 godine doktorima govorim da nešto nije ok i nakon proučavanja po netu i komentara jednog doktora da sumnja na hydrosalpinx (na kraju je ispala dijagnoza sactosalpinx).
Moja draga prijateljica također ide na potpomognutu u Vinogradsku pa sam ja na svoju ruku zadnjih 6 mjeseci skupljala za sebe i muža sve nalaze koji su potrebni prije postupka po njezinoj listi
Jučer su me naručili za prvi postupak IVF-a u prirodnom ciklusu za 4/2014 (ne nadam se jer vidim po forumima da bi uspjeh bio jednak dobitak na lotu gdje baš i nemam sreće) a za stimulirani u 9/2014 jer su liste do tada popunjene.
Za sad toliko od mene i imam jedno pitanje.
Pretpostavljam (čula sam) da se ne daje ništa za bolove prilikom punkcije js.u prirodnom ciklusu. Je li to tako i kolika je bol prilikom postupka odnosno čemu je slična?
Dobrodošla Mikipika !!
Ja sam imala aspiraciju u prirodnom ciklusu bez lijekova i sa mojeg stajališta nije ništa strašno,bol traje nekoliko sekundi i brzo se zaboravi :D
Ne boj se.
Mikipika dobrodošla i što prije otišla u trdničke vode
Potpisujem Stenu,trenutna bol koju brzo zaboraviš
Hvala vam puno na dobrodošlici
Mislim da je veća psihička bol od fizičke (koliko vidim na forumu) tako da neka boli ali samo neka ne boli srce i duša!
Želim nam svima puno puno sreće i +++ u novoj nam 2014 godini)
Nema lijekova !!???!!!!!
Zvala sam danas gore i pričala s D.T. kaže nema lijekova,neka zovem u petak,menstruaciju moram dobiti u nedjelju. I što sad...čekam sljedeći mjesec....Na listi sam za 2. mjesec a nema za mene lijekova,ne razumijem.
Lijekove bolnica dobiva početkom mjeseca,moja vještica dolazi na kraju mjeseca,po tom nikada neću doći red.
Evo,drage moje,idem sutra na transferŽELIM VAM SVIMA PUNO SREĆE!!!
Hvala ti! Nadam se da će bitiI tebi,naravno,puno sreće!
Podsjetnik za zaboravne, poticaj za neodlučne:
http://forum.roda.hr/threads/84111-v...ODA-neplodnost
danas sam telefonski razgovarala s dr. Tomićem. Predlaže prirodni ivf u 4. ili 5. mjesecu. Rekao je da biram kad želim, a ako ne bude sreće stimulirani ivf u 7.mjesecu.
Iskomentirao je kako mi se jajnici jako pate zboh visokog fsh-a. S takvim nalazima tko zna kakva će biti reakcija na stimulaciju.
Kako ste vi?
Saraya???? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Saraya nema terapije za snižavanje fsh-a, ne postoji, takav je kakav je. Trba što brže izvući iz jajnika što se može.
Stena odmah s 1.3. zovi i traži lijekove. Dobit će ih. Tvoj je red na lijekove bez obzira što si bila upisana za 2. mjesec. Javi jel sve dobro prošlo. Drži se!!
Pozdrav svima
Bila na kontroli sa svim nalazim,a fsh 11,58 LH 3,66, tražio dr. Tomić da izvadim AMH vadila u lab. Breyer nalaz u isčekivanju.
Takđer mi je rekao da mi se jajnici pate kao i Krtici, dobila upute i klomifen. Mi krećemo u 3. mjesecu na 1. AIH.
Želim vam svima srećuuuu.
Marinab nemoj previše gubiti vrijeme s inseminacijama. Ako baš dr inzistira da se odrade sve 4 onda idi mjesec za mjesecom i traži da te stavi na listu za lijekove. Inseminacije daju 17% šanse za uspjehom. Ja sam prošla 4. Kad je dr neki dan čuo moj nalaz odmah je predložio ivf. Da sam bar taj nalaz imala ranije ne bi ja pristala na te inseminacije.
Amh ti je sigurno snižen kao i moj i imamo lošiju kvalitetu stanica i duboko se nadam da ćemo dobro reagirati na lijekove. Želim ti uspjeh na aih-u. Koliko imaš godina?
Cure, dečki - tko još nije vidio, tko je zaboravio, tko je u mogućnosti:
http://forum.roda.hr/threads/84150-T...nosti-donacije
Hvala![]()
Stena, kakvo je stanje u Vg s lijekovima? Jesi ih dobila?
10% za mlade, zdrave žene i spermiogam koji samo malo odudara od urednog nalaza
(frka, čisti inbox)