-
Ja ću napisati svoje iskustvo s dr. Tomićem. Prvi susret je bio ugodan. Pogledao je moje nalaze u tišini, prokomentirao što nije u redu. Puno toga sam već znala pa nisam imala previše pitati. Na svako moje pitanje dao je odgovor sa strpljenjem. Pitao me kako je u Osijeku, čime se bavim. Kad sam spomenula grad Vukovar u kojem radim izrazito se raspričao je mu je žena Vukovarka. Pogledao me na uzv i rekao da je sve u redu i da mi za dan dva treba ovulacija pa da iskoristim te dane. Napisao je nalaz i predložio dvije insembinacije, a ako ne bude sreće onda ivf. Rekao je da po ovim nalazima nema neke zapreke trudnoći. Na inseminaciji je došao odradio posao i zaželio mi sreću. Na drugoj inseminaciji je bio dr. B te sam ga zamolila kratke konzultacije nakon aih-a. Bio je susretljiv, stavio me na listu za ivf, također predložio jedan ivf u prir.ciklusu. U tom prirodnom ciklusu ivf je odradio dr. Tomić. Na punkciji je bio ugodan, biologinja također. Na transferu mi je isto bio on. Čak je ostao nakon noćnog dežurstva napraviti rransfer meni i još dvjema ženskama koje su bile sa mnom i na punkciji. Na transfer sam čak malo kasnila jer nije bilo punkcija. Kasnila pol sata pa su me čekali. Javila sam da kasnim zbog prometne nesreće na autoputu. Nakon transfera posjetio nas je u sobu i sve naspitao jesmo dobro, dao nam upute za terapije, lijepo nam zaželio sreću. Također je to učinio i biolog.
Kad bi morala sve ponovo proći opet bi to sve kod njih ponovila. Eto moj mpo put je na jraju završio spontanom trudnoćim a trebala sam u stimulaciju kod njih u 7. Mjesecu.
Svatko ima svoje iskustvo. Svatko bira svoj put liječenja. Svatko je od nas drugačiji i svatko im druga očekivanja.
Ja vam svima želim svu sreću i uspjeh u Vg ili negdje dalje!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma