Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1052

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima
    Lunjam od teme do teme i čitam..informiram se..trenutno me zanima da li se u VG daje anestezija kod punkcije jajnih stanica?..kakva?koliko se čeka na red za ulazak u postupak?kojeg bi mi doktora preporučile ako bi se odlučila za odlazak tamo?Naše dijagnoze nisu prestrašne..kod muža spermiogram super..kod mene iscrpljeni jajnici..amh 12,5..35 god..tsh iznad 2 pa mi je preporučen eutyrox..pokušavamo već dvije godine i ništa..imam već jedno dijete iz prvog braka (dijete s teškoćama)..nisam bila na hsg...previše me strah od silnih priča koliko je bolno..
    Pozdrav fuksija! Da,u Vg se dobije anestezija prilikom punkcije jajnih stanica (opća)..cijeli tim je jako srdacan i uigran,ali kroz postupak se izmíjenjuje 4 lijecnika i vrlo tesko da ce ti samo 1 voditi sve od pocetka do kraja!! Ali oni tamo surađuju i znaju za sve dijagnoze i tako funkcioniraju! Ne znam koliko se sada ceka,nekada je bilo do 6mj,morat ces nazvati i raspitati se! I naravno naruciti se prvo na konzultacije sa svim mogucim nalazima koje imate!! Sretno!
    Posljednje uređivanje od saraya : 11.10.2014. at 18:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •