-
Pozdrav svima!
Našu "povijest" možete vidjeti u potpisu. Dakle, imamo jednu predivnu curicu i sada smo počeli razmišljati o još jednom djetetu pa me zanima kakva je situacija u Vinogradskoj... I općenito, kakva je procedura za drugo dijete? Trebaju li se ponavljati svi nalazi i koji ono sve? Hoće li nas opet najprije "tjerati" na inseminacije?!? Nama je upalio prvi polustimulirani IVF pa bih opet okušala sreću s tim - nadam se da za to nema dugo čekanja? I može li se uopće krenuti u sljedeći postupak ili postoji neka procedura prije (pa kao, probavajte još priorodno, pa neke pretrage itd)?
Sljedeća stvar koja me muči su folikulometrije i izostajanje s posla. Prošli put sam si to mogla priuštiti (izlazila sam za vrijeme radnog vremena, hvala šefici!), ali ovaj put ne mogu tako. Što napraviti, uzeti bolovanje? To mi je isto malo blesavo, izostati ne znam koliko dana samo radi toga, a nema smisla uzimati bolovanje svaki drugi dan. Isto tako, ako idem na bolovanje, vidi se šifra bolesti, a ne bih željela da u firmi uopće znaju da idemo u postupak. Pa sam razmišljala kad bismo barem mogli istempirati da idemo oko Božića/NG jer smo tad na godišnjem 2 (i više) tjedna, samo da li rade uopće postupke u to vrijeme, zna li netko?
Znam, hrpa pitanja, ali se nadam da ćete mi barem na većinu odgovoriti pa unaprijed zahvaljujem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma