Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
BillieJean, baš je lijepo vidjeti neki poznati nick, sjećam se da smo u isto vrijeme čekale betu kad smo ostale T
Da ti probam odgovoriti...

Morat ćete ponovo raditi obradu - hormone, cervikalne briseve, markere, spermiogram, bakteriologiju ejakulata. Mi sad bili prvi put u Vg u postupku, nalaze sam imala oko 6 mjeseci stare sa VV-a jer smo nakon trudnoće tamo odradili jedan neuspješan postupak i započeli još jedan koji je prekinut nakon par dana. Sve nalaze su nam normalno priznali, jedino smo još tu bakteriologiju ejakulata morali napraviti.

Lista čekanja za stimulirani ti je cca 6 mjeseci ali u prirodnjak / polustimulirani možeš ranije.

Folikulometrije baš jesu u nezgodno vrijeme da nema šanse da stigneš na posao (osim ako radiš popodne), ja sam bila uzela godišnji, ali dobra vijest ti je da na doznaci za bolovanje više ne piše šifra dg zbog koje si na bolovanju.

Sretno!
Draga Kitty, oprosti što mi je toliko trebalo da odgovorim. Nisam baš često na forumu, nisam se još prešaltala u mpo vode, čak ni mislima, ne u potpunosti - tek malo ispipavam situaciju. Da, sjećam se da smo skupa čekale betu

Hvala ti puno na odgovoru! Dakle, ne ginu nam ponovno sve pretrage Aj bar čujem da su ukinuli ono glupo psihološko savjetovanje

Zašto ste se prebacili sa VV? Ja čak razmišljam da se prebacim pak možda i tamo, jer sam negdje pročitala informaciju da su folikulometrije ujutro rano (u 7 već), što bi mi odgovaralo više radi posla, odnosno ne bih morala uzimati BO i tijekom folikulometrije, a ovako ću morati. Je li istina to za folikulom. na VV?

A samo prebacivanje, je li to problem, ipak u jednoj bolnici (valjda) imaju neku tvoju "povijest" ili to nema nikakve veze? Ma da, kaj ja pričam, kakva povijest, pa nemaju kompjutere ni niš :D

A to su odlične vijesti da nema šifre BO na doznakama, uopće to nisam znala/primjetila znači baš nikakava šifra nije - ni da se vidi da je ginekološki nešto?