Zulta, naša priča je da smo radili na bebi dvije godine i ništa, otišla sam HSG koji je pokazao da je lijevi začepljen i mora van zbod hidrosalpinixa a desni *kao* uredno prohodan..S tom mišlju izgubili smo još dodatnu godinu ,,, tada sam došla u vinogradsku i prof.Kuna mi je prije ivf-a predložio laparaskopiju jer toksičnost iz lijevog jajovoda nije dobra za embrij.... Nakon laparaskopije ostajem bez lijevog jajovoda a za desni su ustanovili da je također skroz začepljen...Kako ne znam, dakle HSG je pokazao da je prihodan a laparaskopija da nije...Svi ostali nalazi suprugovi i moji su uredni, amh dosta veći od tvog, uvijek dobijem lijep broj jajnih stanica (preko deset) a eto upravo se spremam za PETI postupak...kako i zašto ne znam ni sama, mislila sam da će ići puno lakše jer su svi ostali nalazi uredni no očito se puno tog mora poklopiti...Možeš ti traziti za prvi pregled npr dr.Bolanču, meni je on super, no kada jednom kreneš u postupak teško je da te samo jedan doktor vodi jer oni nisu uvijek baš te dane kada ti moraš ići na ultrazvuk ili punkciju ili transfer gore...No tako je u svim državnim bolnicama ne samo u vinogradskoj...Ja sam eto otišla od njih jer je lista za lijekove preduga,,nakon postupka mi se ne da
6-7 mj.čekati na listu za lijekove...Inače sve ostalo je ok gore i nemam nekih zamjerki...Možda da odete na više mjesta na konzultacije pa tada odlučite... Sretno i naoružajte se novom vrstom strpljenja...