Pozdrav cure, evo danas sam dobila prvu turu Klomifena i uskoro započinjem priču zvana inseminacija pa sam se odlučila priključiti forumu. U Vinogradskoj sam kod doktora Bolanče i moram priznati da me u ovih nekoliko pregleda oduševio. Iznimno drag, ljubazan i profesionalan. Odradio mi je i HSG i minimalno je boljelo. Kada sam zvala prvi put rekla sam sestri da ga je preporučila moja ginekologica pa su me naručili direktno kod njega. Vjerujem da ću i inseminaciju raditi kod njega osim ako se baš ne dogodi da ga nema taj dan. Muž i ja nemamo nikakvih jasnih problema i nema zapravo razloga da ne napravimo dijete ali, kao što i same znate, ne ide to baš tako, pa zadnje 3 godine pokušavamo. Došlo je vrijeme za stepenicu više pa se nadam se će biti uspješno. Ginekologica mi nije baš ulila pozitivu jer kaže da inseminacija gotovo nikada ne uspije iz prvog puta tako da nemam prevelika očekivanja...vidjet ćemo.
Imam samo jedno pitanje , za sada hehe, nakon inseminacije se mogu vratiti na posao normalno ili se treba ležati ostatak dana i čak mirovati par dana?