Pozdrav svima, baš sam namjeravala isto tako pisati u svrhu podizanja teme. Dugo nitko ništa nije pisao o Vinogradskoj, a sve me zanima oko stanja po različitim klinikama... Vinogradska mi je trenutačno prioritet, imam neke preporuke, ali voljela bih saznati više toga unaprijed. Naime, nekad smo bili u Petrovoj, i tada se nisam previše raspitivala, neke stvari su bile super, neke baš očajne, pa se želim pripremiti barem donekle za ono što mogu znati unaprijed i želim iz tih preostalih postupaka na koje imamo pravo preko HZZO-a izvući maximum u svakom smislu, što u tom prvom definitivno nismo dobili...
Zamolila bih vas tko ima friška iskustva: kako funkcionira naručivanje, koliko doktora je na raspolaganju u klinici, kolike su liste čekanja na 1. pregled i onda na početak stimulacije, kolike su šanse da vas doktor kod kojeg krenete vodi kroz cijeli postupak (odnosno odradi punkciju i transfer), tko odrađuje folikulometrije, kako rade tijekom ljeta, rade li subotama/nedjeljama/praznicima... Puno pitanja, ali da sam išta od toga znala prije, a ne saznavala u hodu, vjerujem da bi mi bilo lakše i da bi bilo manje prolivenih suza, a više smijeha..

Hvala svima unaprijed na odgovorima!