Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1052

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2022

Početno

Pozdrav svima, malo podižem temu. Naručeni smo u četvrtak 26.05. na prve konzultacije. Inače MM ima azoospermiju te moramo ići na ICSI. Ima li netko da je nedavno bio?

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Citiraj Srculence3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, malo podižem temu. Naručeni smo u četvrtak 26.05. na prve konzultacije. Inače MM ima azoospermiju te moramo ići na ICSI. Ima li netko da je nedavno bio?
    Pozdrav svima, baš sam namjeravala isto tako pisati u svrhu podizanja teme. Dugo nitko ništa nije pisao o Vinogradskoj, a sve me zanima oko stanja po različitim klinikama... Vinogradska mi je trenutačno prioritet, imam neke preporuke, ali voljela bih saznati više toga unaprijed. Naime, nekad smo bili u Petrovoj, i tada se nisam previše raspitivala, neke stvari su bile super, neke baš očajne, pa se želim pripremiti barem donekle za ono što mogu znati unaprijed i želim iz tih preostalih postupaka na koje imamo pravo preko HZZO-a izvući maximum u svakom smislu, što u tom prvom definitivno nismo dobili...
    Zamolila bih vas tko ima friška iskustva: kako funkcionira naručivanje, koliko doktora je na raspolaganju u klinici, kolike su liste čekanja na 1. pregled i onda na početak stimulacije, kolike su šanse da vas doktor kod kojeg krenete vodi kroz cijeli postupak (odnosno odradi punkciju i transfer), tko odrađuje folikulometrije, kako rade tijekom ljeta, rade li subotama/nedjeljama/praznicima... Puno pitanja, ali da sam išta od toga znala prije, a ne saznavala u hodu, vjerujem da bi mi bilo lakše i da bi bilo manje prolivenih suza, a više smijeha.. Hvala svima unaprijed na odgovorima!

Datum pristupanja
    May 2022

Početno

Citiraj CoverMeInSunshine prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, baš sam namjeravala isto tako pisati u svrhu podizanja teme. Dugo nitko ništa nije pisao o Vinogradskoj, a sve me zanima oko stanja po različitim klinikama... Vinogradska mi je trenutačno prioritet, imam neke preporuke, ali voljela bih saznati više toga unaprijed. Naime, nekad smo bili u Petrovoj, i tada se nisam previše raspitivala, neke stvari su bile super, neke baš očajne, pa se želim pripremiti barem donekle za ono što mogu znati unaprijed i želim iz tih preostalih postupaka na koje imamo pravo preko HZZO-a izvući maximum u svakom smislu, što u tom prvom definitivno nismo dobili...
    Zamolila bih vas tko ima friška iskustva: kako funkcionira naručivanje, koliko doktora je na raspolaganju u klinici, kolike su liste čekanja na 1. pregled i onda na početak stimulacije, kolike su šanse da vas doktor kod kojeg krenete vodi kroz cijeli postupak (odnosno odradi punkciju i transfer), tko odrađuje folikulometrije, kako rade tijekom ljeta, rade li subotama/nedjeljama/praznicima... Puno pitanja, ali da sam išta od toga znala prije, a ne saznavala u hodu, vjerujem da bi mi bilo lakše i da bi bilo manje prolivenih suza, a više smijeha.. Hvala svima unaprijed na odgovorima!
    Pokušala sam ti poslati pp, ali vidim da nemogu (vjerovatno nemaš još 10 postova za to). Mi smo tek krenuli u MPO vode, i ono što ti mogu reci da smo jako brzo dobili termin za konzultacije (u roku 10 dana). Čitajući ovdje po forumu vidim da puno hvale doktora Bolanču, a i moj ginekolog ga je spomenuo pa sam odmah sestru pitala mogu kod njega kad sam zvala za naručiti se. To je ono što ti zasad mogu reći.

Datum pristupanja
    May 2022

Početno

Sretno❤️
    Mi smo naručenu za petak 27.05.
    Ja sam prešla 43.pa plaćam privatno
    Ali se nadam uspjehu

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Žeklja43 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno❤️
    Mi smo naručenu za petak 27.05.
    Ja sam prešla 43.pa plaćam privatno
    Ali se nadam uspjehu
    Željka dobro došla na forum!
    Kako to da ste odabrali uz plaćanje baš Vinogradsku?
    Kod kojeg si dr?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •