Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    oduvijek je toga bilo
    na svakoj temi
    pa čak i na receptima

tako da nemaš brige
    Ipak ne bih rekla da je tako...etiketa kad se izjasniš do kraja npr. ovako kao ja je vrlo ružna..ne mora se ni izgovorit, ja
    znam da je ima..
    Rijetko ko će na to pristati..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ipak ne bih rekla da je tako...etiketa kad se izjasniš do kraja npr. ovako kao ja je vrlo ružna..ne mora se ni izgovorit, ja
    znam da je ima..
    Rijetko ko će na to pristati..
    I ja sam se osjećala kao "crna ovca" nakon jedne mise na kojoj su se skupljali potpisi za ovaj referendum... moje poznanice sz nas pozivale da idemo potpisati na što smo ja i moj muž rekli da mi to ne želimo. Gledali su nas kao da smo pali s oblaka i onda kad smo objasnili svoje stajalište još su nas malo čudnije gledali i ušli smo s njima u raspravu jer valjda smo bili jedini nakon te mise koji razmišljaju drugačije od ostalih.
    I zaboli me dupe što smo bili jedini kontra struje glavno da znam zašto tako mislim i osjećam a hoće li se to drugima svidjeti ili neće njihova je stvar!
    A ovi koji pišu poskrivečki jer se ne usude reći što misle čak ni na forumu (što je daleko lakše nego uživo) šta da im sad radimo prestanemo pisati da bi se oni osjećali sigurnijima u sebe?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •