Osobe koje kontinuirano prate medije vrlo dobro znaju koji je issue s Pavunom i kad je počeo, koji je issue s HHO i koliko traje, kakvi su lk idjelo Prosperova Novaka i po nekim drugim pitanjima... Nitko od njih ne iznenađuje, to se od njih i očekuje. Dakle, nije izneđujuće da je HHO stao uz inicijativu, to se od njega, kakav je već godinama, i očekivalo.
Sljedeće očekujem da linkaš riječi Zdravka Tomca i da time pokušaš dokazati kako se i SDPovci priklanjaju UIO
Ili Predraga Raosa)
pa fakat, ako se može linkati dežulović, može se i novak.
ovaj tekst od novaka mi je...grozan. pročitala sam ga već prije.
vama nije?
slažete se s iznesenim?
no, eto, za razliku od markić i ekipe, nekako mi je bar - pošten. toliko mu se homoseksualci gade, toliko je to zorno predočio i epitetima raznim ukrasio, da šta će čovjek nego za zaokružiti.
eto, toliko mu se gade da ni ne vidi od silne gadosti da nisu oni jedini bez djece.
A kad je tako, zašto onda ne sankcionirati tisućgodišnji etički krimen, zloglasni protuprirodni blud!? Zar je veći grijeh skratiti voljno vlastiti život, pa i vlastite muke, nego lišiti ljudsku zajednicu jednog ili više budućih ljudi?
puno je on to slikovitije opisao a najviše me se dojmilo mahanje jalovim grudima ili puzdrama
Ne opravdavam Novaka, niti se slažem s njim, ali deda ipak ima 89 godina.
poštujem tvoju odluku ali sam mišljenja da će u slučaju "ako" koji spominješ, čudovište već prohodati, a rodit će ga referendum ako prođe.U svakom slučaju, ako bude dolazilo do pokušaja ograničavanja prava na mpo, prava nacionalnih manjina (NE podržavam),
ili nedajbože crnih dežulovićevskih i inih scenarija, bit ću na strani ine i ostale ekipe.
Ali u ovom slučaju sam za
a neće
znam da misliš da je to histerija, ali uzmi za mogućnost da je ovo ipak možda jedan paket iz kojeg nećeš moći uzimati šta ti paše.
Zuska, mislim da ne me ne razumiješ.
Za mir moje duše, ja bih UISTINU voljela pročitati
barem JEDAN članak dotičnog u kojem piše pozitivno o Hrvatskoj.
Posljednje uređivanje od Dijana : 27.11.2013. at 16:44
Pa SVAKI mu je za bolju Hrvatsku - on je, po meni, primjer društveno angažiranog novinara, koji piše o pravim temama, o onome što se mora mijenjati da bi bilo bolje, kao da je bitno računovodstvo pozitivnog i negativnog, tj. da sve ima pozitivan touch.
Ne kužim kakve bi ti to bili "pozitivni o Hrvatskoj", ali pretopstavljam da ih ima dosta u brošurama turističke zajednice, kao da je neko opće dobro bit isključivo fokusiran na pozitivu, Bože sačuvaj reći nešto što ne valja (još jedna zabluda današnjice, po meni).
Ozbiljni članci su oni koji govore o stvarima koje se moraju mijenjati, oni su angažirani, a sve drugo je... a sad mi je dobar šlagvort... "nešto drugo".
Kako ja shvaćam domoljublje - domoljublje je izlazak na ovaj referendum. I to je isto moje pravo, ja to tako vidim, tj. uopće se ne slažem da Dežulović piše loše za Hrvatsku, on piše dobro. A loše je... npr. thomson, u mom vrijednosnom sustavu.
I ja mislim da hoće, ali treba izaći, glasovati po savjesti, tj. zginut pošteno. A što će bit poslije... vidjet ćemo, ja ne prognoziram dobre stvari, idući slijedi ćirilica, prava manjina, MPO, abortus - barem je to "wish list", kako je ja iščitavam. Sudbina je i u našim rukama, sad ovisi kako će abortus pitanje bit intonirano, ako bude "jeste li za abortus" proći će i zabrana abortusa, ali pretpostavljam da antibebi neće dirati. Svijet prolazi valove, sad je ovaj val, ali it ain't over till the fat lady sings (no pun intended).
Posljednje uređivanje od ina33 : 27.11.2013. at 17:33
ja bih se usudila usporediti ljubav prema domovini kao ljubav prema djetetu. dijete voliš i kad ga kudiš, zar ne? ne znam, barem ja tako.
a u ovom trenutku stvarno ne vidim da je situacija za pohvale i hvalospjeve.
al me već dugo muči taj sustav vrednovanja domoljublja koji neki primjenjuju. ne kažem konkretno za dijanu, al i ova njezina opaska mi je na tom tragu...
ne voliš Hr ako ti ne smeta ćirilica u Vukovaru, ne voliš je ako ti smeta što onaj nogometaš izvikuje ustaške pokliče, ne voliš je ni ako ne podržavaš KC, sad po novom je ne voliš jer si protiv diskriminacije homoseksualaca...nastavi niz...
kao što je netko već spomenuo, u tom slučaju si ili srbin ili peder. nažalost, za veliki dio suranodnjaka...e pa taj dio Hr ne volim i ne želim da moja djeca rastu u takvoj Hrvatskoj. baš zato što volim svoju domovinu.
Posljednje uređivanje od Bodulica : 27.11.2013. at 18:54
eh, kaže meni mm, kad tako krene (a u zadnje vrijeme mu se to često dešava na poslu jer je jedini koji je protiv, a svako malo pa eto ti njih na referendumu) onda nema druge nego im zagrmim - jesam li se za to borio, ha : onako_opasno_pitiespijevski: i, naravno, nastavak, a gdje ste vi bili.
šah-mat. pa ušute.
![]()
taman sam napisala post i onda naiđem na tekst koji mu je na tragu... http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/c...-u-*****-.html
pa evo zvala rođaka i njegovu ženu.
nisu mislili uopće ni izaći jer ona radi, a njemu to nije nešto. no, kad sam ih tako lijepo zamolila napravit će mi to sigurno, kako meni ne bi to napravili?!
pa napravili bi mi da sam ih zamolila ne znam što, a ne takav pis of kejk![]()
ma svejedno gajis, ne gajis.
radis ono sto mozes. i mislis da trebas.
i krleza je rekao:
Istina je: bio sam prilično sam ali osamljenost još uvijek nije dokaz da čovjek nema pravo.
mislim da je upravo poanta da na referendum izade sto vise onih kojima se ne da. i koji su naprosto zgrozeni ovom kolicinom spina i gluposti zatvorili usi i oci.
ne mislim ja da ista razumno moze promijeniti misljenje onih kojima je sve to jedna orgija.
a i na one ciji su misaone koordinate u u krizaljci 3 x 3, ne mozes utjecati.
ali dobili ili izgubili, u dobrom smo drustvu.
a moze biti i da ce tenkovi izaci na ulice, jelte![]()
Bas sam htjela potpisati inu i dodati usporedbu s djetetom - vidim da slicno razmisljamo, otocankomeni je to za usporediti s time da je sramota rec da ti dijete ima npr. posebne potrebe - sto...odmah ga ne volis ako to kazes? Cim ukazes na to da je nesto trulo u drzavi hrvatskoj, odmah si protiv nje, ne volis svoju zemlju, nisi domoljub, bla bla. Pa cilj drustvene kritike upravo i jesu pozitivne promjene. Onaj tko se trudi ukazati na to da je bolje moguce, sigurno to ne cini iz mrznje. Pitam se kako su to ZA svoju domovinu ovi koji je lazima, muljazama i raznim "za dom spremni"-like izjavama sramote pred cijelim svijetom.
a gle, obraćam se tamo gdje mislim da mi ima smisla uopće probati.
obično ti moji nisu ni mislili izaći jer im se ne da dići dupe ili imaju "pametnijeg posla", takve zamolim i znam da će to učinit meni ko meni.
drage moje MPO-suborkinje! sjetite se kako smo se mi borile za zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji! sjetite se napada i govora mržnje upućenih nama i našim obiteljima! sjetite se i u nedjelju glasajte PROTIV mržnje i diskriminacije! budimo solidarne drage moje!
VIDEO
Posljednje uređivanje od mama courage : 27.11.2013. at 19:34
Premda ne gajim optimizam, i ja se bavim nagovaranjem na glasanje protiv. Doduse, zasad su to uglavnom emocionalne ucjene, tako da sam obradila i baku i djeda.
ha ne znam, ja ne bih mogla ni disati ni živjeti kada bih mislila da nešto radim uzalud, a vidite da radim
bit će šta bude, o tome ćemo u nedjelju. za sada radite, ljudi, dajte od sebe što možete.
Ne motivira me toliko hoce li proc hrvatska koju ja zelim i sanjam sad u ovoj rundi nego jednostavno je to neki mus, pa kako god u ovoj rundi ispalo, to je minimum sto jamogu napraviti da bi zaspala sa sobom u miru i da bih sebi rekla da sam napra ila sve da mi dijete zivi u hrvatskoj za koju ja mislim da je bolja.
ja glasam protiv i žao mi je te silne love koje će se potrošiti radi ovoga..šteta totalna...
...to bi trebalo naplatiti ovima u ime obitelji pa nek im bude referendum,ako ga plate![]()
slažem se ina33, mislim da će ljudi ipak malo bolje razmisliti kada konkretnija pitanja jednom dođu na red. možda bude manje mjesta za manipulacije značenjem kada pitanje bude manje "općenito" i kada se bude zaista znalo što ono donosi i koji mu je cilj i svrha.
ne znam jel već bio linkan ovaj članak, pa stavljam link
http://www.teskalingvistika.com/obje...-ime-obitelji/
Napokon neka korist i od Bandića i mreže njegovih pobočnika.
Uspjeli su profurat u centralni HRT dnevnik njegovu izjavu
da je "zajednica muškarca i žene najprirodnije okruženje za odrastanje djeteta", a da voditelj nije svojim komentarom podučio narod
kako je ta izjava homofobna, fašistička, ksenofobna, opasna, antisemitska, zla, a napose užasno vrijeđa jednoroditeljske obitelji.
Takvu slobodu si očito danas u RH može priuštiti samo Bandić.
Posljednje uređivanje od krojachica : 27.11.2013. at 23:21
ajd bar priznajte da je naša "selebriti" ekipa bolja
odnosno, ako ne bolja, a onda bar ljepša![]()
daj pet cvijeta
probudit ću cijelu kuću svojim smijehom.
znaš, dok se je još mislilo da je u našoj ekipi Prosperov Novak (ali iz 80-tih) još smo i imali neke šanse,ali sada kad je jasno da imamo Mirisi,zlato i tamjan Novaka, onda smo stvarno pokopani.
Mada opet mi imamo Božidara Alića (komad iz 80-tih). Ko klinka sam bila zatreskana u BA.
Ali kao i uvijek, odlučujuće je u kojoj je ekipi Seve
Posljednje uređivanje od krojachica : 28.11.2013. at 00:02
evo jedne ankete, potrošite malo vremena, pomozite studentima
http://surveys.questionpro.com/a/t/AKjHvZQY9I
Da, da, a referendum je o tome u kojoj zajednici odrastaju djeca, ili?
majke mi, zbog načina na koji se tumači ovaj referendum mislim da će jako puno ljudi biti zbunjeno kada vidi što zapravo piše na listiću.
strašno, na facebooku samo objave kao ona koju sam gore linkala; ono "ne dajte pederima da posvajaju našu djecu zar ne vide koliko su bolesni" i slično??
jel sam glupa što me još uvijek iznenađuje koliko ljudi NE ZNAJU. i u svom neznanju i mržnji koriste najodvratnije moguće argumente koji samo govore o tome kakvi su oni sami.
možda su naši ljepši, ali za-ekipa ima bolju ekipu za smijeh. suze su mi preksinoć frcale kad sam slušala daria šimića. i njegove potomke s noine arke. pa kako takvo nešto možete učiniti čovjeku?!
http://www.tportal.hr/kultura/knjize...-Vukovaru.html
i nesto lijepih misli:
Ivana Simić Bodrožić
Ovim referendumom isključivo se želi diskriminirati određena manjina. Obitelj je postojala davno prije nama podrazumijevajuće definicije braka, kao što će ju, moguće, i nadživjeti. Dakle, ne radi se o obitelji. Ako se građani izjasne 'protiv', zagovornicima inicijative neće se promijeniti život, ali ako se, nažalost, izjasne 'za', ljudima koji o bilo čemu imaju drugačije mišljenje od većine prostor slobode još će se malo smanjiti. Tek tada, u takvoj Hrvatskoj, trebat će se moći živjeti.
Mani Gotovac
Želim biti uz osobe koje volim. Zato mi ne treba papir. Treba mi sloboda. Želim živjeti u 21. stoljeću. To znači suprotstaviti se neznanju, lažima i strahu od bilo koje različitosti. Želim da se 48 milijuna kuna našeg novca odmah uloži u gradnju dječjeg doma, vrtića ili odjela za novorođenčad - u Vukovaru. I neka se to onda zove U ime obitelji. Ne želim glasovati za laž i licemjerje. Uvijek ću biti PROTIV.
Renato Baretić
Glasat ću - uvijek i svuda! - PROTIV licemjerja, isključivosti i svake diskriminacije slabijega, PROTIV nametanja svojih stavova drugima i drugačijima, pa još s rukom duboko u njihovom džepu, glasat ću PROTIV tog obiteljskog nasilja nad zdravom pameću, glasat ću PROTIV beskrajnog promotivnog plagijatorstva i netransparentnih financija. Glasat ću, ukratko, baš kako ona blaga i skromna gospođa Markić u spotu majčinski traži: glasat ću onako kako mi nalaže savjest.