Stranica 23 od 26 PrviPrvi ... 132122232425 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1271

Tema: Glasam protiv!

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

http://www.bitno.net/vijesti/hrvatsk...jednako-vazno/
    ajme meni, pod hitno mijenjati zakon o referendumu.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja nisam uopće iznenađena, dapače, bit ću sretna ako ostane 65:35 (sretna, onako, uvjetno, jel)

ponosna na pgž i istru

i varaždin

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam jako tužna. Nadala sam se da neće proći. Ovo je bilo testiranje koliko su jake konzervativne struje, bojim se budućnosti. Jučer sam gledala film Parada i smijala se i još više plakala. Sram me je za sve nas, a opet sam ponosna na moj grad.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da li ste vidjele rezultate u Cisti Provo?
    http://www.izbori.hr/2013Referendum/...=1385933399953

98,06% Za (1313)
    13 komada protiv

Kako li je toj trinaestorici živjeti tamo?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

98,06% Za (1313)
    13 komada protiv

Poznavajuci Cista Provo, dobro da ih je i 13.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da je tužno, tužno je
    Da je koma, koma je.
    Ali znali smo.
    Super za Istru, Pgz, Varaždin... To smo i pretpostavljali.
    Zagreb je razočaravajući, ali nakon toliko godina našeg gradonačelnika, nije ni čudo.

Ako nešto može biti koliko toliko utješno, to je mala izlaznost. Pa kad složis postotke, dođeš na nešto malo više od dvadeset posto.

A sto će biti sutra? Vidjet ćemo.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam iznenadjena, ali sam zalosna. Bravo za Rijeku, Varazdin... Istru. I ono mjesto cije ime nisam zapamtila

Ono sto je ustvari zalosno je da je prilican broj ljudi zaokruzio ZA bez da zna sto ustvari cini. Ne stiti heteroseksualni brak sigurno i ne sprjecava njegov raspad. I zalosno je da je sigurno velik dio biraca koji nisu ZA ostao danas doma. Jer ih se to konkretno ne tice.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Stručni ispit položen, sada da mi ovo mlađe još koji mjesec poraste, i bježim odavde glavom bez obzira. Uopće nisam sumnjala da če Brod biti u većini, ali krivoj, po običaju

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tema je na pravom pdf-u, MPO je sljedeći.
    Možda s ćirilicom u intermezzu.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja mislim da je ćirilica prva (danas sam vidjela štand za skupljanje potpisa za referendum ispred glasališta), a MPO možda u intermezzu s tim.
    Ali šta ja znam, ja sam ona koja je mislila da neće ni doći do referenduma, a kamoli da će biti ovako

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Poznavajuci Cista Provo, dobro da ih je i 13.
    to je onih 13 sto su mislili da su protiv pedera

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Došlo vrijeme kad pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.
    Amen!

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ćirilica pa MPO.
    Kako kod i kada god-nije dobro.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj amazonka prvotno napisa Vidi poruku
    Ćirilica pa MPO.
    Kako kod i kada god-nije dobro.
    X

Zara1 i ja sam iznenadjena Varazdinom

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A samo da vam kazem s kakvim optimistim zivim
    Gledamo sinoc mm i ja - a on sav u soku
    Veli: ja sam se stvarno do kraja nadao da ce postoci biti obrnuti
    Naivcina moja, covjek ne moze vjerovati u kakvom okruzenju zivi

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Kako mala-vilo? Pa vidiš gdje živimo, pobogu!
    Prvo su ovi _____ (ubaci sama) na vlasti svojevremeno sjebali zakon o referendumu (to jevaljda smislio netko komme je nivo inteligancije na razini sobne temeprature jer im se stiso š_pak da neće dovoljno ljudi izaći na referendum za ulazak u EU. I onda su im protivnici smjestili genijalnim potezom koji iskorištava taj njihov preyebenoingeniozan potez. A mi to sve plaćamo.
    Bas. Samo sto je tesko sad tu krivu drinu ispraviti (ovu s birackim popisima), kad se drzavljanstvo po BiH dijelilo sakom i kapom (u iscekivanju "prosirenja") i sad imamo u birackim popisima stotine tisuca ljudi koji uopce ne glasaju. Ali su po nacionalnosti Hrvati pa imaju pravo na drzavljanstvo i sve sto uz to pripada a da nogom u zivotu nisu i nece krociti u Hr. I sad se zbrajaju kad se zbraja vecina...

Meni je od cijele price muka, nije me rezultat iznenadio makar je u meni tinjao tracak nade ali naravno uzalud... Ne znam sto je iduce, nadam se hitna promjena zakona o referendumu da propise o cemu se uopce moze odlucivati na referendumu, jer kao totalno blesav narod ocito je da se jedino mozemo pokrenuti za pi**rije i kako na referendumom ne odlucivati o sebi (vecini) nego o drugima (manjini - gay, nac. manjine, mpo...)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam tko je ostalih 12, ali za jednog sam sigurna da je znao što je i zašto zaokružio. Poznam ga osobno... I nije mu lako.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sillyme vidjećemo sljedeći tjedan. Kad će kako kaže vlada, zakon o partnerstvu ići u proceduru.
    Zaboravila sam i Čakovec. Primorke i Istrijanke Pula

Hvala svima nama, i svim onima i poznatima i nepoznatima, i slavnima i neslavnima, svima koji su u ova dva tjedna pokazali jedno lijepo, nasmijano i ljudsko lice Hrvatske.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj crnka84 prvotno napisa Vidi poruku
    Stručni ispit položen, sada da mi ovo mlađe još koji mjesec poraste, i bježim odavde glavom bez obzira. Uopće nisam sumnjala da če Brod biti u većini, ali krivoj, po običaju
    Eh, draga, nek ti je sa srećom, ali bojim se da nemaš baš puno mjesta na koja možeš pobjeći, a da su izuzeta od ovakve vrste "pameti". Dovoljno je da na vijestima pogledaš kakve se stvari događaju svuda po svijetu - žalosno... Nismo iznimka, a to je još veća tragedija od ovih rezultata. Nemaš kamo.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure, zabrana MPO NEMA danas podršku među građanima, provjereno.

Da ima, išli bi s tim referendumom, kako su i najavljivali. Išli su korak nazad da bi mogli ići korak naprijed, da mi mogli sljedećih godina doći do toga da im podrška zabrane abortusa poraste ispod 50%... Mi smo društvo koje se retradicionaliziralo posljednjih 20 godina, stavovi su postali konzervativniji, crkva će raditi na tome da postanu još više.

Živjeli Vatikanski ugovori i vjeronauk u školama.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I zato mislim da je najveća vrijednost ovoga referenduma to da su maske pale, i da smo vrlo svjesni što se događa. Protiv toga se treba pametno i organizirano boriti. Protiv ovog referenduma istupile su mnoge struke, ali prekasno i pretiho i nedovoljno jedinstveno.
    Ali mislim da svi znaju da ovaj referendum nije izoliran slučaj nego početak trenda, i nadam se da će to rezultirati jedinstvenom borbom PROTIV.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, draga, nek ti je sa srećom, ali bojim se da nemaš baš puno mjesta na koja možeš pobjeći, a da su izuzeta od ovakve vrste "pameti". Dovoljno je da na vijestima pogledaš kakve se stvari događaju svuda po svijetu - žalosno... Nismo iznimka, a to je još veća tragedija od ovih rezultata. Nemaš kamo.
    Situacija je bolja u puno zemalja. Čak i u jednoj katoličkoj Španjolskoj je tolerancija i ljudskost na visini. Svugdje ima problema, ali više civilizirano se oni rješavaju ne zatirući druge (ili barem ne da je ovako javno prihvatljiva hajka).

Btw, u svim stranim novinama su vijesti iz hr.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima nama, i svim onima i poznatima i nepoznatima, i slavnima i neslavnima, svima koji su u ova dva tjedna pokazali jedno lijepo, nasmijano i ljudsko lice Hrvatske.
    X. I s obzirom da smo na takvom PDF-u, da dodam meni osobno iritantan "ne odustajte" . Ne možemo svi pobić' / samosmaknut se negdje drugdje... ili možemo, ne znam. Ali, to bi bilo "odustati" od nade da ovo može biti dobro mjesto za život za našu djecu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma vidi ine, naše dežurne pesimistice!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja ne znam kako vi, al ja od jutra lakše dišem. napokon je moja obitelj zaštićena. i moj brak. koje olakšanje.

hebate, 13 godina se već mučimo, a dovoljno je bilo samo kopi pejstat jednu rečenicu iz obiteljskog zakona u ustav.

ps idem nać svoju zuzorićku opet. do nekih novih bitki.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, zabrana MPO NEMA danas podršku među građanima, provjereno.

Da ima, išli bi s tim referendumom, kako su i najavljivali. .
    Zuska, nije samo stvar u zabrani. Cilj ovih je ući i u Sabor i tamo nametati svoje svjetonazore ugrađene u zakone. Kad prislože k HDZ-u kakav je danas, ponovo ćemo imati promjenu Zakona o potpomognutoj oplodnji i svjetonazorsko liječenje. Ovaj put ćemo valjda smjeti oploditi 1 js. Ovo je samo početak, sad su vidjeli da mogu. A većina ljudi opće ne shvaća što se događa i kuda to vodi. Dok i njih ne opletu po nekom kriteriju.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

98,06% Za (1313)
    13 komada protiv

vjerojatno je između tih 13 bar nekoliko koji su zaokružili protiv jer su mislili da je to PROTIV homoseksualaca

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a jeste vidjeli labinjane?
    71% PROTIV

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a i mario battifiaca je izgleda odlično senzibilizirao Opatijce
    moja pesimistična prognoza je bila pogrešna! Juhu!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a jeste vidjeli labinjane?
    71% PROTIV

volim labin, a sad ga volim još i više
    Posljednje uređivanje od Joe : 02.12.2013. at 10:21

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne znam kako vi, al ja od jutra lakše dišem. napokon je moja obitelj zaštićena. i moj brak. koje olakšanje.

hebate, 13 godina se već mučimo, a dovoljno je bilo samo kopi pejstat jednu rečenicu iz obiteljskog zakona u ustav.

ps idem nać svoju zuzorićku opet. do nekih novih bitki.
    Ti se nemoj ništa žaliti. Ja ni želim pogledati statistike svojih rodnih krajeva.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima danas jedno pismo čitatelja na portalu jutarnjeg.
    Nije da čovjek nema poantu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Izgleda da osim novaca za školovanje za svoje dijete počinjem štedjeti i za moguće MPO liječenje u inozemstvu... za svaki slučaj, nek' joj se nađe ak' ona moja mantra "nadam se da neće živjeti ovdje" ne upali.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I opet sam ponosna šta živim gdje živim (mislim na županiju)! Sad znamo s čim i s kim se borimo, kao što ste već napisale, maske su konačno pale, pa je možda mrvu lakše...

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

poražavajuće. ne izdržavam ukonzervirati gorčinu pa mi curi iz svake pore bijes. stvarno mi nije do toga jel obitelj definirana u ustavu ili nije, zaboli me za to. dajem život za svoju obitelj i ako treba zadužujem se za još pet života radi nje i to nije uopće upitno, no čemu nametati svoje stavove???? ovo je stvarno jedna represivna politika. tko je tu kriv(iji) - crkva, balkansko podneblje ili nešto treće, ne zanima me više, no znam da ja u ovakvim uvjetima više ne mogu. jednostavno, nešto je puklo u meni. uzrok? jednoumlje ovog društva, konzervatizam, što li?
    48 milijuna kuna potrošeno u ovoj situaciji. zašto? jer se baba sjetila skupljati potpise.
    evo što se moglo sa tom lovom : http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/97...-s-tim-novcem/
    a udruga koketira slikama veselih roditelja, dječice, majenim bebljim nogicama, kao da su ovi drugi protiv toga.
    slikovita usporedba: ova udruga je nažicala poptise i uzrokovala trošak iskamčivanjem potpisa od ljudi baš na onaj način na koji se žicaju pare u autubusu na duljim relacijama za vozača. to ste sigurno imali prilike vidjeti...
    ljudi potpisali i iz njihovog džepa će se izbiti novci za referendum, a ne bi dali lipe za pomoć napuštenoj i bolesnoj djeci, za izgradnju škole, bolnice i sl. skinuli zvijezdu, naljepli grbinu i preko noći se sve promijenilo, zamislite!
    kvazietična crkvo, demagoška društva u ime obitelji i slični, dalje krake od mene i moje obitelji!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da da i ja sam ponosna ča san Istrijanka!!!
    Samo me zalosti pomisao koja je manjina slijedeća na udaru, nadam se da nismo MI...

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da je sada došlo vrijeme za ovo!
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/j...13/714332.aspx

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, a bojim se da ce kandidati za takvu vladu kao prvi u redu stajati ekipa iz " u ime obitelji".

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Da da i ja sam ponosna ča san Istrijanka!!!
    Samo me zalosti pomisao koja je manjina slijedeća na udaru, nadam se da nismo MI...
    Svejedno je tko je sljedeći na udaru. Nitko ne smije biti na udaru zato smo i glasali PROTIV!

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku

ne bih rekao. nije žvaka za seljaka, niti zna svinja što je dinja. ne znamo mi vladati ni upravljati. nas jedino spašava prodaja apsolutno svega što imamo (vode, željeznica, turizam, struja, ceste...) osim trobojnice za grbom, jedino materijalno. tako ćemo moći kriviti za naš položaj sve druge osim sebe.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa dobro. Ionako će uskoro opet neki rat, pa će moći jedne pobiti a druge protjerati. Pa nek im bude Džamahirija, a za nekih 500-tinjak godina možda se nekome upali lampica u glavi.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kakvo je to defetističko razmišljanje - mi smo na redu? OK, doći ćemo i mi na red, ali ono što se jučer pokazalo tužnim je naš kronični problem - neizlaznost, neangažiranost, neaktiviranost. Koja promjena ustava je potrebna da bi netko digao guzicu iz naslonjača i glasovao? Ja sam bila na maršu i bilo nas je premalo da bi to imalo neki značaj. A bilo je bitno doći i pokazati zube. A oni? Oni su mobilizirali 750 000 ljudi! To me podsjeća na situaciju u kojoj znamo da će nas pregaziti auto i čekamo da se to desi. U Rodi postoji grupica aktivnih prosvjednika ali premala grupica. Ako najave izmjene zakona, pa nemojmo im dopustiti, nemojmo čekati da se to desi pa kao vlada reći - e nije se smjelo desiti. Ja sam danas poslala mail predsjedniku Josipoviću, možda zvuči smiješno ali neka vidi da postoje teme o kojima mora razmišljati malo dugoročnije - recimo, što je iduće na tapeti. Razmišljamo daljnjim koracima koje mogu napraviti, barem o mailovima koje mogu poslati pa ako bude trebalo opet na marš, na marš. Nema stajanja. Borba.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Andro-gen prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih rekao. nije žvaka za seljaka, niti zna svinja što je dinja. ne znamo mi vladati ni upravljati. nas jedino spašava prodaja apsolutno svega što imamo (vode, željeznica, turizam, struja, ceste...) osim trobojnice za grbom, jedino materijalno. tako ćemo moći kriviti za naš položaj sve druge osim sebe.
    E, ovo su razlozi zašto se ne ulaže u školski sustav. Pa lakše je upravljati profanom masom koja nema pojma nego se natezati s obrazovanim narodom koji misli.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    E, ovo su razlozi zašto se ne ulaže u školski sustav. Pa lakše je upravljati profanom masom koja nema pojma nego se natezati s obrazovanim narodom koji misli.
    Radim u jednoj prosječnoj školi, u manjem gradu. Većina mojih učenika ne želi razmišljati. Rekli su im (negdje, netko) kakve stavove trebaju imati i to je to... Čak mi se i prijetilo gradonačelnikom (roditelj) kada sam pokušala uspostaviti međunacionalnu toleranciju u svome razredu.

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    vjerojatno je između tih 13 bar nekoliko koji su zaokružili protiv jer su mislili da je to PROTIV homoseksualaca
    moje rodno mjesto ima ni 1000 stanovnika, od njih 250 koji su izašli glasati, 14 ih je glasalo protiv, među njima moj ujo koji je isto mislio da je to protiv homoseksualaca.
    tih 14 je čak i uspjeh, s obzirom kakav je narod inače, i s obzirom da nakon odslušane propovijedi našeg dragog velečasnog drugačije ni ne znaju, ni ne smiju.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ponosna na istu! svaka vam cast

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dobro. Ionako će uskoro opet neki rat, pa će moći jedne pobiti a druge protjerati. Pa nek im bude Džamahirija, a za nekih 500-tinjak godina možda se nekome upali lampica u glavi.

Ja se nadam da je ovo napisano u bijesu i bez razmisljanja jer inace nemam rijeci. Tko su to oni i koje ce to jedne i druge pobiti i protjerati? Ako insinuiras ono sto sam ja shvatila onda je
    to za svaku osudu ili ti ne mislis da je Hrvatska vodila obrambeni domovinski rat? I kad vec tako razmisljas, referiraj mi se molim te na govor mrznje koji od sinoc vodi Index, izrugivanjem i omalovazavanjem hrvatske zastave i grba i proglasavanjem i izjednacavanjem onih koji drukcije misle nacistima? Bas me zanima koliko ce se udruga za ljudska prava po tom pitanju oglasiti...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Radim u jednoj prosječnoj školi, u manjem gradu. Većina mojih učenika ne želi razmišljati. Rekli su im (negdje, netko) kakve stavove trebaju imati i to je to... Čak mi se i prijetilo gradonačelnikom (roditelj) kada sam pokušala uspostaviti međunacionalnu toleranciju u svome razredu.
    Kako mogu razmisljati na vjeronauku? Moj B nikada nije dosao iz skole i rekao - kako smo super razgovarali o tome i tome na zemljopisu ili matematici, ma niti na satu razredne zajednice, nikada mi nije gorljivo prepricavao o tome sto su govorili u okviru zdravstvenog odgoja (uopce ne percipira te teme), ali zato nije bilo drustvenog dogadjaja kojeg na vjeronauku nisu iskomentirali, naravno, i referendum, i nakon preporuke ministarstva da se u skolama ne namecu stavovi ili sto vec.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

http://danas.net.hr/svijet/brisem-hr...acija-za-odmor

super, sad markicka moze uzivati neometano na svom poluotoku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •