Stranica 23 od 25 PrviPrvi ... 132122232425 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ćirilica pa MPO.
    Kako kod i kada god-nije dobro.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj amazonka prvotno napisa Vidi poruku
    Ćirilica pa MPO.
    Kako kod i kada god-nije dobro.
    X

Zara1 i ja sam iznenadjena Varazdinom

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A samo da vam kazem s kakvim optimistim zivim
    Gledamo sinoc mm i ja - a on sav u soku
    Veli: ja sam se stvarno do kraja nadao da ce postoci biti obrnuti
    Naivcina moja, covjek ne moze vjerovati u kakvom okruzenju zivi

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sillyme vidjećemo sljedeći tjedan. Kad će kako kaže vlada, zakon o partnerstvu ići u proceduru.
    Zaboravila sam i Čakovec. Primorke i Istrijanke Pula

Hvala svima nama, i svim onima i poznatima i nepoznatima, i slavnima i neslavnima, svima koji su u ova dva tjedna pokazali jedno lijepo, nasmijano i ljudsko lice Hrvatske.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima nama, i svim onima i poznatima i nepoznatima, i slavnima i neslavnima, svima koji su u ova dva tjedna pokazali jedno lijepo, nasmijano i ljudsko lice Hrvatske.
    X. I s obzirom da smo na takvom PDF-u, da dodam meni osobno iritantan "ne odustajte" . Ne možemo svi pobić' / samosmaknut se negdje drugdje... ili možemo, ne znam. Ali, to bi bilo "odustati" od nade da ovo može biti dobro mjesto za život za našu djecu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma vidi ine, naše dežurne pesimistice!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure, zabrana MPO NEMA danas podršku među građanima, provjereno.

Da ima, išli bi s tim referendumom, kako su i najavljivali. Išli su korak nazad da bi mogli ići korak naprijed, da mi mogli sljedećih godina doći do toga da im podrška zabrane abortusa poraste ispod 50%... Mi smo društvo koje se retradicionaliziralo posljednjih 20 godina, stavovi su postali konzervativniji, crkva će raditi na tome da postanu još više.

Živjeli Vatikanski ugovori i vjeronauk u školama.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, zabrana MPO NEMA danas podršku među građanima, provjereno.

Da ima, išli bi s tim referendumom, kako su i najavljivali. .
    Zuska, nije samo stvar u zabrani. Cilj ovih je ući i u Sabor i tamo nametati svoje svjetonazore ugrađene u zakone. Kad prislože k HDZ-u kakav je danas, ponovo ćemo imati promjenu Zakona o potpomognutoj oplodnji i svjetonazorsko liječenje. Ovaj put ćemo valjda smjeti oploditi 1 js. Ovo je samo početak, sad su vidjeli da mogu. A većina ljudi opće ne shvaća što se događa i kuda to vodi. Dok i njih ne opletu po nekom kriteriju.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I zato mislim da je najveća vrijednost ovoga referenduma to da su maske pale, i da smo vrlo svjesni što se događa. Protiv toga se treba pametno i organizirano boriti. Protiv ovog referenduma istupile su mnoge struke, ali prekasno i pretiho i nedovoljno jedinstveno.
    Ali mislim da svi znaju da ovaj referendum nije izoliran slučaj nego početak trenda, i nadam se da će to rezultirati jedinstvenom borbom PROTIV.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, draga, nek ti je sa srećom, ali bojim se da nemaš baš puno mjesta na koja možeš pobjeći, a da su izuzeta od ovakve vrste "pameti". Dovoljno je da na vijestima pogledaš kakve se stvari događaju svuda po svijetu - žalosno... Nismo iznimka, a to je još veća tragedija od ovih rezultata. Nemaš kamo.
    Situacija je bolja u puno zemalja. Čak i u jednoj katoličkoj Španjolskoj je tolerancija i ljudskost na visini. Svugdje ima problema, ali više civilizirano se oni rješavaju ne zatirući druge (ili barem ne da je ovako javno prihvatljiva hajka).

Btw, u svim stranim novinama su vijesti iz hr.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja ne znam kako vi, al ja od jutra lakše dišem. napokon je moja obitelj zaštićena. i moj brak. koje olakšanje.

hebate, 13 godina se već mučimo, a dovoljno je bilo samo kopi pejstat jednu rečenicu iz obiteljskog zakona u ustav.

ps idem nać svoju zuzorićku opet. do nekih novih bitki.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne znam kako vi, al ja od jutra lakše dišem. napokon je moja obitelj zaštićena. i moj brak. koje olakšanje.

hebate, 13 godina se već mučimo, a dovoljno je bilo samo kopi pejstat jednu rečenicu iz obiteljskog zakona u ustav.

ps idem nać svoju zuzorićku opet. do nekih novih bitki.
    Ti se nemoj ništa žaliti. Ja ni želim pogledati statistike svojih rodnih krajeva.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a jeste vidjeli labinjane?
    71% PROTIV

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a jeste vidjeli labinjane?
    71% PROTIV

volim labin, a sad ga volim još i više
    Posljednje uređivanje od Joe : 02.12.2013. at 11:21

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Izgleda da osim novaca za školovanje za svoje dijete počinjem štedjeti i za moguće MPO liječenje u inozemstvu... za svaki slučaj, nek' joj se nađe ak' ona moja mantra "nadam se da neće živjeti ovdje" ne upali.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a i mario battifiaca je izgleda odlično senzibilizirao Opatijce
    moja pesimistična prognoza je bila pogrešna! Juhu!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima danas jedno pismo čitatelja na portalu jutarnjeg.
    Nije da čovjek nema poantu.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I opet sam ponosna šta živim gdje živim (mislim na županiju)! Sad znamo s čim i s kim se borimo, kao što ste već napisale, maske su konačno pale, pa je možda mrvu lakše...

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

poražavajuće. ne izdržavam ukonzervirati gorčinu pa mi curi iz svake pore bijes. stvarno mi nije do toga jel obitelj definirana u ustavu ili nije, zaboli me za to. dajem život za svoju obitelj i ako treba zadužujem se za još pet života radi nje i to nije uopće upitno, no čemu nametati svoje stavove???? ovo je stvarno jedna represivna politika. tko je tu kriv(iji) - crkva, balkansko podneblje ili nešto treće, ne zanima me više, no znam da ja u ovakvim uvjetima više ne mogu. jednostavno, nešto je puklo u meni. uzrok? jednoumlje ovog društva, konzervatizam, što li?
    48 milijuna kuna potrošeno u ovoj situaciji. zašto? jer se baba sjetila skupljati potpise.
    evo što se moglo sa tom lovom : http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/97...-s-tim-novcem/
    a udruga koketira slikama veselih roditelja, dječice, majenim bebljim nogicama, kao da su ovi drugi protiv toga.
    slikovita usporedba: ova udruga je nažicala poptise i uzrokovala trošak iskamčivanjem potpisa od ljudi baš na onaj način na koji se žicaju pare u autubusu na duljim relacijama za vozača. to ste sigurno imali prilike vidjeti...
    ljudi potpisali i iz njihovog džepa će se izbiti novci za referendum, a ne bi dali lipe za pomoć napuštenoj i bolesnoj djeci, za izgradnju škole, bolnice i sl. skinuli zvijezdu, naljepli grbinu i preko noći se sve promijenilo, zamislite!
    kvazietična crkvo, demagoška društva u ime obitelji i slični, dalje krake od mene i moje obitelji!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da da i ja sam ponosna ča san Istrijanka!!!
    Samo me zalosti pomisao koja je manjina slijedeća na udaru, nadam se da nismo MI...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Da da i ja sam ponosna ča san Istrijanka!!!
    Samo me zalosti pomisao koja je manjina slijedeća na udaru, nadam se da nismo MI...
    Svejedno je tko je sljedeći na udaru. Nitko ne smije biti na udaru zato smo i glasali PROTIV!

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da je sada došlo vrijeme za ovo!
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/j...13/714332.aspx

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, a bojim se da ce kandidati za takvu vladu kao prvi u redu stajati ekipa iz " u ime obitelji".

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku

ne bih rekao. nije žvaka za seljaka, niti zna svinja što je dinja. ne znamo mi vladati ni upravljati. nas jedino spašava prodaja apsolutno svega što imamo (vode, željeznica, turizam, struja, ceste...) osim trobojnice za grbom, jedino materijalno. tako ćemo moći kriviti za naš položaj sve druge osim sebe.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Andro-gen prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih rekao. nije žvaka za seljaka, niti zna svinja što je dinja. ne znamo mi vladati ni upravljati. nas jedino spašava prodaja apsolutno svega što imamo (vode, željeznica, turizam, struja, ceste...) osim trobojnice za grbom, jedino materijalno. tako ćemo moći kriviti za naš položaj sve druge osim sebe.
    E, ovo su razlozi zašto se ne ulaže u školski sustav. Pa lakše je upravljati profanom masom koja nema pojma nego se natezati s obrazovanim narodom koji misli.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    E, ovo su razlozi zašto se ne ulaže u školski sustav. Pa lakše je upravljati profanom masom koja nema pojma nego se natezati s obrazovanim narodom koji misli.
    Radim u jednoj prosječnoj školi, u manjem gradu. Većina mojih učenika ne želi razmišljati. Rekli su im (negdje, netko) kakve stavove trebaju imati i to je to... Čak mi se i prijetilo gradonačelnikom (roditelj) kada sam pokušala uspostaviti međunacionalnu toleranciju u svome razredu.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Radim u jednoj prosječnoj školi, u manjem gradu. Većina mojih učenika ne želi razmišljati. Rekli su im (negdje, netko) kakve stavove trebaju imati i to je to... Čak mi se i prijetilo gradonačelnikom (roditelj) kada sam pokušala uspostaviti međunacionalnu toleranciju u svome razredu.
    Kako mogu razmisljati na vjeronauku? Moj B nikada nije dosao iz skole i rekao - kako smo super razgovarali o tome i tome na zemljopisu ili matematici, ma niti na satu razredne zajednice, nikada mi nije gorljivo prepricavao o tome sto su govorili u okviru zdravstvenog odgoja (uopce ne percipira te teme), ali zato nije bilo drustvenog dogadjaja kojeg na vjeronauku nisu iskomentirali, naravno, i referendum, i nakon preporuke ministarstva da se u skolama ne namecu stavovi ili sto vec.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa dobro. Ionako će uskoro opet neki rat, pa će moći jedne pobiti a druge protjerati. Pa nek im bude Džamahirija, a za nekih 500-tinjak godina možda se nekome upali lampica u glavi.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dobro. Ionako će uskoro opet neki rat, pa će moći jedne pobiti a druge protjerati. Pa nek im bude Džamahirija, a za nekih 500-tinjak godina možda se nekome upali lampica u glavi.

Ja se nadam da je ovo napisano u bijesu i bez razmisljanja jer inace nemam rijeci. Tko su to oni i koje ce to jedne i druge pobiti i protjerati? Ako insinuiras ono sto sam ja shvatila onda je
    to za svaku osudu ili ti ne mislis da je Hrvatska vodila obrambeni domovinski rat? I kad vec tako razmisljas, referiraj mi se molim te na govor mrznje koji od sinoc vodi Index, izrugivanjem i omalovazavanjem hrvatske zastave i grba i proglasavanjem i izjednacavanjem onih koji drukcije misle nacistima? Bas me zanima koliko ce se udruga za ljudska prava po tom pitanju oglasiti...

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mene je rezultat referenduma čak i pozitivno iznenadio, ja sam mislila da će biti 75% za (kao u mojoj sredini).

I slažem se s Lillo. Grozno mi je ovo izrugivanje s populacijom koje je glasala za, uspoređivanje sa nacistima, fašistima... Toliko grozno, nisko, jadno, odvratno!
    Poznajem neke ljude koji su glasali za. Niti su nekakvi mrzitelji neznam čega niti su nacisti. Nisu glasali za Željku Markić, niti bi glasali za zabranu abortusa ili MPO, nego za ustavno definiranje braka. Kao, ako već moram glasat, biram opciju za.
    Ja sam glasala protiv i iskreno, baš me briga hoće li se istospolna zajednica zvati brak ili neće. Važno je samo da se u pravima izjednači sa bračnom zajednicom, a navodno bi trebala uskoro. Živi bili pa vidjeli!
    I ne mogu a da ne komentiram rozi natpis Vukovar na ćirilici. Mislim, stvarno, ali stvarno, čemu takve provokacije?
    Kakva je ovo trula društvena klima, meni nije jasno! I kad je Crkva u Hr postala tako.... nekako neprijateljski raspoložena?! Odmalena sam išla na župni vjeronauk, prije nego su nam ga uveli u školi i sjećam se samo lijepih stvari. Jesam ja imala sreće sa vjeroučiteljima ili što, nema pojma. U srednjoj smo imali župnika s kojim smo mogli pričati o svemu, bez zgražanja, zabrana i sl. U razredu smo imali jednu curu muslimanku i na svaki njihov blagdan on bi nama objašnjavao što njima taj blagdan znači, što slave.

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Grozno mi je ovo izrugivanje s populacijom koje je glasala za, uspoređivanje sa nacistima, fašistima... Toliko grozno, nisko, jadno, odvratno!
    Grozno je bilo i MPO populaciji slušati ovu retoriku:

"Petak 13. srpnja 2012. godine crni je petak za Hrvatsku usvajanjem zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji."- msgr. dr. Marin Srakić

"Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji duboko je nemoralan i nehuman."- Hrvatska biskupka konferencija

"Novi zakon o umjetnoj oplodnji najveća je tragedija hrvatskog naroda nakon Jasenovca i Bleiburga."- HDZ

"Ovim se zakonom omogućuje ubijanje nedužnih."- dr. Ante Ćorušić

... i da, bilo je to isto toliko grozno, nisko, jadno, odvratno, a ekipa koja je ove godine glasala ZA ustavno definiranje braka nije se pretrgla da osudi ovakve i slične izjave svojih duhovnih i svjetovnih vođa.

Možda su se ljudi zaista pogubili kao što kaže trampolina, no bojim se da se MPO populacija još dugo neće moći izgubiti s ove teme...

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    ... no bojim se da se MPO populacija još dugo neće moći izgubiti s ove teme...
    X

tim više što Markić najavljuje nove bitke :

Pokazali smo da znamo, kao David kada se borio s Golijatom, usmjeriti u istom smjeru sve naše praćke. Ovaj put za zašitu braka, drugi put za nešto jednako važno. Hvala vam – zaključila je predstavnica građanske inicijative.
    Posljednje uređivanje od prima : 02.12.2013. at 17:01

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

"Petak 13. srpnja 2012. godine crni je petak za Hrvatsku usvajanjem zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji."- msgr. dr. Marin Srakić

"Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji duboko je nemoralan i nehuman."- Hrvatska biskupka konferencija

"Novi zakon o umjetnoj oplodnji najveća je tragedija hrvatskog naroda nakon Jasenovca i Bleiburga."- HDZ

... i da, bilo je to isto toliko grozno, nisko, jadno, odvratno, a ekipa koja je ove godine glasala ZA ustavno definiranje braka nije se pretrgla da osudi ovakve i slične izjave svojih duhovnih i svjetovnih vođa.

Možda su se ljudi zaista pogubili kao što kaže trampolina, no bojim se da se MPO populacija još dugo neće moći izgubiti s ove teme...
    Potpis na ljube i samo bih dodala da se gospoda iz udruge (I ja sam bio embrij) nisu bunili kad je HDZ bio na vlasti i kad je on kontrollllirao medije pogotovo na HRT-u dok se razglabalo o MPO-u!

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

... i da, bilo je to isto toliko grozno, nisko, jadno, odvratno, a ekipa koja je ove godine glasala ZA ustavno definiranje braka nije se pretrgla da osudi ovakve i slične izjave svojih duhovnih i svjetovnih vođa...
    Pa naravno da je bilo, nisam rekla da nije, možda i gore nego u ovom slučaju. Ali mene više "bode" ova ružna retorika nekih ljudi i medija koji su na istoj strani kao ja. Za ove druge ionako mislim da su u krivu, što god rekli pa me to valjda puno manje ili uopće ne iznenađuje. Nisam napisala da sam glasala protiv da bih se tu pohvalila niti mi se da obrazlagat zašto sam tako glasala nego da bi naglasila da iako sam protiv, ne mislim da je takav način komunikacije u redu.

Citiraj Zuska prvotno napisa
    Eto, ja mislim da su takve priče dugoročni plus za ovu našu zemlju. Da nije bilo UIO, ne bi moji svekar i svekrva morali promisliti o svom odnosu prema homoseksualcima i razini svoje tolerancije, ma o homoseksualnosti i drugačijosti općenito. Takvih se osobnih, obiteljskih i prijateljskih rasprava vodilo po svuda. Tko zna kad bi inače...ovako su se ljudi barem počeli prosvjećivati.
    To sam i ja pomislila, barem nešto dobro u vezi ovog referenduma.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Lillo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nadam da je ovo napisano u bijesu i bez razmisljanja jer inace nemam rijeci. Tko su to oni i koje ce to jedne i druge pobiti i protjerati? Ako insinuiras ono sto sam ja shvatila onda je
    to za svaku osudu ili ti ne mislis da je Hrvatska vodila obrambeni domovinski rat? I kad vec tako razmisljas, referiraj mi se molim te na govor mrznje koji od sinoc vodi Index, izrugivanjem i omalovazavanjem hrvatske zastave i grba i proglasavanjem i izjednacavanjem onih koji drukcije misle nacistima? Bas me zanima koliko ce se udruga za ljudska prava po tom pitanju oglasiti...
    ja bih rekla da Konfuzijin komentar ne insinuira ono što si ti shvatila i dodala da je prije ovog posljednjeg rata bilo još nekoliko njih na ovim prostorima. ili se oni ne računaju? taj komentar usmjeren je na one (koji god to bili i u kojem god ratu, borbi ili sukobu) koji nastoje prognati, degradirati, stigmatizirati, pa i pobiti ili protjerati one drugačije. manjine. koji god to bili, u kojem god ratu, na pogrešnoj su strani. a što se kod nas upravo dogodilo i događa? takvi koji bi upravo to činili, uzdižu se. i uspješno su prekrižili jednu stvar na svom TO DO popisu. a popis im je poprilično dug. i strašan je i prosječnom ZAovcu i PROTIVašu. samo većina ovih ZA popisa uopće nisu svjesni.

ni meni se ne sviđa što se događa na obje strane. nikada ne bih strpala u isti koš sve koji su glasali za. ali vrlo lako mogu strpati u određeni koš one koji su sve ovo inicirali. i komentari su prije svega na njih usmjereni.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, vi ste već slale svoje primjedbe?
    to znači da se slažete s prijedlogom zakona kakav jest? njime nije omogućeno posvajanje djece.
    treba i na to pisati prigovor (oni kojima to nije ok)
    Posljednje uređivanje od ivarica : 03.12.2013. at 18:13

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    cure, vi ste već slale svoje primjedbe?
    to znači da se slažete s prijedlogom zakona kakav jest? njime nije omogućeno posvajanje djece.
    treba i na to pisati prigovor (oni kojima to nije ok)
    ja sam poslala. nisam ispunila onaj njihov obrazac jer ima stavka "skupina koju predtavljate" ili tako nešto, a ja sam pisala kao pojednac pa sam samo poslala mail. odgovorili su mi jutros i pitali smiju li koristiti i moj komentar u tablici.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

[QUOTE=Konfuzija;2528680]

Je li ovako pokušavaš uspostaviti toleranciju u svom razredu? Nije ni čudno da te prijavljuju.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kakvo je to defetističko razmišljanje - mi smo na redu? OK, doći ćemo i mi na red, ali ono što se jučer pokazalo tužnim je naš kronični problem - neizlaznost, neangažiranost, neaktiviranost. Koja promjena ustava je potrebna da bi netko digao guzicu iz naslonjača i glasovao? Ja sam bila na maršu i bilo nas je premalo da bi to imalo neki značaj. A bilo je bitno doći i pokazati zube. A oni? Oni su mobilizirali 750 000 ljudi! To me podsjeća na situaciju u kojoj znamo da će nas pregaziti auto i čekamo da se to desi. U Rodi postoji grupica aktivnih prosvjednika ali premala grupica. Ako najave izmjene zakona, pa nemojmo im dopustiti, nemojmo čekati da se to desi pa kao vlada reći - e nije se smjelo desiti. Ja sam danas poslala mail predsjedniku Josipoviću, možda zvuči smiješno ali neka vidi da postoje teme o kojima mora razmišljati malo dugoročnije - recimo, što je iduće na tapeti. Razmišljamo daljnjim koracima koje mogu napraviti, barem o mailovima koje mogu poslati pa ako bude trebalo opet na marš, na marš. Nema stajanja. Borba.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ponosna na istu! svaka vam cast

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

http://danas.net.hr/svijet/brisem-hr...acija-za-odmor

super, sad markicka moze uzivati neometano na svom poluotoku

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ivanna sto nisi onda glasala ZA ?? nije mi jasno ....nekako mi je cijeli tvoj post licemjeran

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam glasala protiv i iskreno, baš me briga hoće li se istospolna zajednica zvati brak ili neće. Važno je samo da se u pravima izjednači sa bračnom zajednicom, a navodno bi trebala uskoro. Živi bili pa vidjeli!
    .
    Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ivanna sto nisi onda glasala ZA ?? nije mi jasno ....nekako mi je cijeli tvoj post licemjeran
    crvrenkapice krivo si procitala

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne vidim ništa licemjerno citiranom postu.

Vidim samo osudu loše rabote.

Zašto bi netko ako je protiv podržavao govor mržnje iz istog "tabora"? Zašto bi i netko tko je za podržavao spinove iz svog tabora?

Ljudi su se pogubili, a gubim se i ja lagano s ove teme.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Slažem se s trampolinom..I meni je ovo sve previše. Iako sam glasovala protiv kao i cijela moja obitelj

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Užasno mi je ovo indexovo sprdanje sa zastavom i grbom. Ako me sjećanje ne vara, povlači i kaznenu odgovornost.

Užasni su mi bezobrazni i uvredljivi komentari po internetu, ma od koga dolazili-a dolaze s obje strane.

Užasna m je i ova polarizacija društva, čini mi se da bi pojedinci i puške izvadili da mogu.

Užasna mi je i ova vlada.

Trenutno zbilja ne vidim ni jednu svijetlu točku, osim zatvorit se u svoja 4 zida. Tolerancija je danas ono što malo tko poznaje i primjenjuje.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Užasno mi je ovo indexovo sprdanje sa zastavom i grbom. Ako me sjećanje ne vara, povlači i kaznenu odgovornost.

Užasni su mi bezobrazni i uvredljivi komentari po internetu, ma od koga dolazili-a dolaze s obje strane.

Užasna m je i ova polarizacija društva, čini mi se da bi pojedinci i puške izvadili da mogu.

Trenutno zbilja ne vidim ni jednu svijetlu točku, osim zatvorit se u svoja 4 zida. Tolerancija je danas ono što malo tko poznaje i primjenjuje.
    X ko kuća..

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku

Potpis velik kao kuća na ovo

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja se slažem s trampolinom.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zavadi pa vladaj

Pravila pisanja postova