Stranica 26 od 26 PrviPrvi ... 16242526
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,271 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam poslala. nisam ispunila onaj njihov obrazac jer ima stavka "skupina koju predtavljate" ili tako nešto, a ja sam pisala kao pojednac pa sam samo poslala mail. odgovorili su mi jutros i pitali smiju li koristiti i moj komentar u tablici.
    Možeš i pomoću obrasca, u opis skupine napišeš "pojedinac" - prolazi.
    Možda će čudno zvučati, ali mislim da bi LGBT-ovci trebali više isticati sličnosti sa straight osobama, a ne razlike... Ja stvarno ne vidim nikakve razlike, uzmemo li u obzir onu da se o ukusima ne raspravlja.
    A što smo dobili referendumom? Smanjenje plaća i uskratu putnih troškova. Bravo, Linić, bravo, Vlada, i najbravo, ŽM... Kapa dolje, hvala na svemu!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Možete mi poslati link na obrazac?
    Ne mogu naći,thanx

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Thanx

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pls stavite popis vas koje bi slale svoje misljenje o zakonu na javnu raspravu
    popis copy paste jednu ispod druge

nedovoljno je samo ih pohvaliti, treba traziti poboljsanja, sutra bi vam slala

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Salji meni

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I meni!

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    pls stavite popis vas koje bi slale svoje misljenje o zakonu na javnu raspravu
    popis copy paste jednu ispod druge

nedovoljno je samo ih pohvaliti, treba traziti poboljsanja, sutra bi vam slala
    seni
    sasa
    kanga

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

seni
    sasa
    kanga
    cvijeta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

auč, nisam bila na forumu

primjedbe sam poslala, ako zelite poslati nakon roka, saljem vam
    soriiii

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    A što smo dobili referendumom? Smanjenje plaća i uskratu putnih troškova. Bravo, Linić, bravo, Vlada, i najbravo, ŽM... Kapa dolje, hvala na svemu!
    Mislim da je jasno da manjak novaca u državnoj blagajni nije zbog troškova referenduma. Iako smatram da je ovaj referendum groteska od "demokracije" a ne demokracija, novaca u državi treba i za obrazovanje i za demokraciju. A o stanju državnih financija, uzrocima, posljedicama i potrebnim mjerama bi se moglo pričati danima...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je jasno da manjak novaca u državnoj blagajni nije zbog troškova referenduma. Iako smatram da je ovaj referendum groteska od "demokracije" a ne demokracija, novaca u državi treba i za obrazovanje i za demokraciju. A o stanju državnih financija, uzrocima, posljedicama i potrebnim mjerama bi se moglo pričati danima...
    Evo što o tome kaže Ante TOmić u Jutarnjem (sorry, ne mogu, ali stvarno ne mogu odoljeti, moram negdje učipiti ovaj link a nekako mi je neprimjereno na stranice gdje žene pišu kako imaju problema s klincima koji ne uče ili profesorima koji ih tjeraju da sami obrađuju gradivo): http://www.jutarnji.hr/sto-ce-katoli...njina/1145110/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Peterlin super tekst, meni skroz vuče na situaciju kod nas, MM me teši pa kaže: vidiš da nismo tako daleko od EU i tu je isto :D

Nego jel i kod vas na sredini teksta reklama za Opel na ćirilici? Podjednako mi je neverovatno da se Opel u Jutarnjem reklamira na ćirilici, kao i da sajt meni, sa .rs domena nudi reklame na ćirilici

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mislim da nema nikakve veze s jutarnjim ili nekim drugim portalima (nedavno je index bio prozvan zbog istog). radi se o history-ju. puno se pisalo i citalo o tome ovih dana, a google pamti te stvari i onda izbacuje oglase za koje misli da ce pojedincu biti interesantni.

jednom sam surfala "izbjeljivanje zubiju" i svaka moguca reklama na portalima i facebooku su bile stomatoloske ordinacije. prestrasno. jedva sam ih se rijesila : ))))

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ahahaha centar, posle sam i ja sa laptopa videla da je google reklama
    sa tableta nisam skontala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin super tekst, meni skroz vuče na situaciju kod nas, MM me teši pa kaže: vidiš da nismo tako daleko od EU i tu je isto :D

Nego jel i kod vas na sredini teksta reklama za Opel na ćirilici? Podjednako mi je neverovatno da se Opel u Jutarnjem reklamira na ćirilici, kao i da sajt meni, sa .rs domena nudi reklame na ćirilici
    reklame ti se linkaju s tvojeg gugla

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    No nije li indikativno da oko financiranja referenduma nije bilo njurganja i spremno se zagrabilo, a o izvršavanju ove druge obveze se niti ne razmišlja, iako će si navući tužbe i s njima povezane troškove?

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Evo što o tome kaže Ante TOmić u Jutarnjem (sorry, ne mogu, ali stvarno ne mogu odoljeti, moram negdje učipiti ovaj link a nekako mi je neprimjereno na stranice gdje žene pišu kako imaju problema s klincima koji ne uče ili profesorima koji ih tjeraju da sami obrađuju gradivo): http://www.jutarnji.hr/sto-ce-katoli...njina/1145110/
    I nimalo ne pretjeruje.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Nije me bilo na temi jer sam u međuvremenu rodila malo ranije nego očekivano.
    Vidim da vas je puno sad pitalo osjećaju li se oni koji su glasali za izdano jer je Markićka sad i protiv zakona o partnerstvu.
    Nije se ovim odredilo da je ona šefica tog članka ustava i govori što to znači ili ne znači niti da se svi koji su glasali za moraju slagati s njenim mišljenjem. Većina ljudi koje ja znam koji su glasali za nema ništa protiv toga da se homoseksualni parovi mogu posjećivati u bolnici, nasljeđivati imovinu i slično, dapače.

Zbilja mislim da referendum o zabrani MPO ne bi prošao, niti da će se to uopće pokušati. Ako i pokušaju, ja ih sigurno neću podržat.

Obje su strane u raspravi otišle predaleko, nije se raspravljalo o temi i zbog toga je na kraju i tako malo ljudi izašlo na referendum.
    A inicijativa glasam protiv je izgubila veliki broj ljudi kad su na prosvjed donjeli plakate na ćirilici (kao da to ima veze s ovim referendumom) i kad su generalizirali i sve koji glasaju za proglasili zatucanim, neobrazovanim, primitivnim fašistima.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

annvilli, čestitam na curici!

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Hvala!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Zbog male izlaznosti građana (21%) nije uspio jučerašnji referendum u Slovačkoj na kojem se odgovaralo ova pitanja:

1) Slažete li se da ni jedna zajednica, osim zajednice muškarca i žene, ne može nazvati bračnom?
    2) Slažete li se da homoseksualnim osobama i grupama ne bi trebalo dopustiti posvajanje, a potom i odgajanje djece?
    3) Slažete li se da škole ne mogu zahtijevati od djece da sudjeluju u obrazovanju koje se odnosi na spolno ponašanje i eutanaziju, ukoliko se roditelji i sama djeca ne slože sa sadržajem obrazovanja?

http://www.vecernji.hr/svijet/u-slov...-biraca-988609

http://www.slobodnadalmacija.hr/Svij...8/Default.aspx

http://narod.hr/eu/referendum-u-slov...ke-izlaznosti/

http://www.index.hr/vijesti/clanak/z...ku/799817.aspx

Stranica 26 od 26 PrviPrvi ... 16242526

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •