Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj dasha prvotno napisa Vidi poruku
    ali baš zato nisam za brak i roditeljstvo istospolnih zajednica jer poštujem prirodne zakone!!!
    pretpostavljam da iz istog razloga nikad ne letiš avionom?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    pretpostavljam da iz istog razloga nikad ne letiš avionom?
    Pretpostavljam da misliš kako si duhovita!!!
    Ako niste sposobne prihvatiti moje argumente zašto sam protiv gay brakova i njihova prava na roditeljstvo, tim više što sam naglasila da nisam i protiv gay-eva i da bi podržala svoje dijete da se izjasni kao gay...dakle, niste sposobe prihvatiti različito mišljenje od vašega a govorite o različitosti kao nečemu što je samo po sebi prihvatljivo i koje treba poštivati...

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ako niste sposobne prihvatiti moje argumente zašto sam protiv gay brakova i njihova prava na roditeljstvo
    Koje argumente? To da to nije prirodno?
    A tko si ti da određuješ što je prirodno? Ti si u dosluhu s prirodom pa znaš?
    Fakat me zanima okuda ti da homoseksualnost nije prirodna.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Koje argumente? To da to nije prirodno?
    A tko si ti da određuješ što je prirodno? Ti si u dosluhu s prirodom pa znaš?
    Fakat me zanima okuda ti da homoseksualnost nije prirodna.
    Ja uopće nisam rekla da homoseksualnost nije prirodna:- nego da su homoseksualci osobno prirodnim zakonima onemogućeni da dobiju potomke...

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja uopće nisam rekla da homoseksualnost nije prirodna:- nego da su homoseksualci osobno prirodnim zakonima onemogućeni da dobiju potomke...
    A što ćemo sa hetero koji su onemogućeni?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i ponavljam Zuskino pitanje - a što je s nama hetero koji smo "prirodnim zakonima onemogućeni da dobijemo potomke"?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja bi svima poput dashe uskratila svu modernu medicinu jer nije u skladu s prirodnim zakonima. Bakterijska upala a tvoj imunosustav se ne zna prirodno izboriti? Sorry stara, nije prirodno da te nakljukamo antibioticima, nije to prirodna svrha bakterije penicilina.Itd... Bio bi to bas prigodni primjer evolucije na djelu, samo da se drustvo napokon odluci za to...

U medjuvremenu uz malo biotehnologije, donacije i surogatstva mozda generacija nase djece vec dodje do toga da iako gay mogu biti i bioloski ocevi svojoj zajednickoj djeci. Nije ni to toliko daleko, da medicina prekrsi jos jedan od "prirodnih" zakona..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi svima poput dashe uskratila svu modernu medicinu jer nije u skladu s prirodnim zakonima. Bakterijska upala a tvoj imunosustav se ne zna prirodno izboriti? Sorry stara, nije prirodno da te nakljukamo antibioticima, nije to prirodna svrha bakterije penicilina.Itd... Bio bi to bas prigodni primjer evolucije na djelu, samo da se drustvo napokon odluci za to...

U medjuvremenu uz malo biotehnologije, donacije i surogatstva mozda generacija nase djece vec dodje do toga da iako gay mogu biti i bioloski ocevi svojoj zajednickoj djeci. Nije ni to toliko daleko, da medicina prekrsi jos jedan od "prirodnih" zakona..
    A ti govoriš kao da moderna medicina ide uvijek u smjeru plemenitih svrha i ciljeva pa bi ju baš meni uskratila jer su moji stavovi neplemeniti...gledaj, evolucija će u pm kad gay budu mogli postati biološki očevi...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i btw, gayjevi mogu biti očevi (osim ako su neplodni kao mi jadnici koji ne mogu ispuniti prirodnu svrhu).

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A ti govoriš kao da moderna medicina ide uvijek u smjeru plemenitih svrha i ciljeva pa bi ju baš meni uskratila jer su moji stavovi neplemeniti...gledaj, evolucija će u pm kad gay budu mogli postati biološki očevi...
    Totalno krivo. Ja govorom da je smisao medicine krsenje "prirodnih" zakona u svrhu lijecenja ljudi i da su oni koji je koriste za sebe a uskracuju drugima zbog "neprirodnosti" teski licemjeri na koje bi primjenila drasticne metode suocavanja sa vlastitim stavovima na sebi. Lako je ovako s tudjim k...

a to da ce drustvo, evolucija ili nesto trece otici u pm se cuje uvijek za sve promjene, od ukidanja ropstva, kmetstva, prava glasa, ravnopravnosti crnaca, zena itd...

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

evolucija će u pm kad gay budu mogli postati biološki očevi...
    pojasni mi u kom smislu bi gay roditelji bili loši roditelji, tj. jesu, jer ih itekako već ima?

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

...gledaj, evolucija će u pm kad gay budu mogli postati biološki očevi...
    Joj, ovo me sada podsjetilo na "MPO frenda" nam Ćorušića Antu, blagoglagoljio je on u vezi Zakona o MPO prije kojih godinu dana sve i svašta, između ostaloga: "'Najdefektnije u njemu je to što se majke samice mogu oplođivati, ali i žene koji su bili muškarci, pa se predomislile i hoće biti žensko. Ova vlast daje ljudima mogućnost samooprašivanja, a to nije uobičajena pojava".
    A zatim je Ante hrabro stao u živi zid u obranu katedrale od "komunističkih pedera".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •