Pretpostavljam da misliš kako si duhovita!!!
Ako niste sposobne prihvatiti moje argumente zašto sam protiv gay brakova i njihova prava na roditeljstvo, tim više što sam naglasila da nisam i protiv gay-eva i da bi podržala svoje dijete da se izjasni kao gay...dakle, niste sposobe prihvatiti različito mišljenje od vašega a govorite o različitosti kao nečemu što je samo po sebi prihvatljivo i koje treba poštivati...
Ja bi svima poput dashe uskratila svu modernu medicinu jer nije u skladu s prirodnim zakonima. Bakterijska upala a tvoj imunosustav se ne zna prirodno izboriti? Sorry stara, nije prirodno da te nakljukamo antibioticima, nije to prirodna svrha bakterije penicilina.Itd... Bio bi to bas prigodni primjer evolucije na djelu, samo da se drustvo napokon odluci za to...
U medjuvremenu uz malo biotehnologije, donacije i surogatstva mozda generacija nase djece vec dodje do toga da iako gay mogu biti i bioloski ocevi svojoj zajednickoj djeci. Nije ni to toliko daleko, da medicina prekrsi jos jedan od "prirodnih" zakona..
i btw, gayjevi mogu biti očevi (osim ako su neplodni kao mi jadnici koji ne mogu ispuniti prirodnu svrhu).
Totalno krivo. Ja govorom da je smisao medicine krsenje "prirodnih" zakona u svrhu lijecenja ljudi i da su oni koji je koriste za sebe a uskracuju drugima zbog "neprirodnosti" teski licemjeri na koje bi primjenila drasticne metode suocavanja sa vlastitim stavovima na sebi. Lako je ovako s tudjim k...
a to da ce drustvo, evolucija ili nesto trece otici u pm se cuje uvijek za sve promjene, od ukidanja ropstva, kmetstva, prava glasa, ravnopravnosti crnaca, zena itd...
Joj, ovo me sada podsjetilo na "MPO frenda" nam Ćorušića Antu, blagoglagoljio je on u vezi Zakona o MPO prije kojih godinu dana sve i svašta, između ostaloga: "'Najdefektnije u njemu je to što se majke samice mogu oplođivati, ali i žene koji su bili muškarci, pa se predomislile i hoće biti žensko. Ova vlast daje ljudima mogućnost samooprašivanja, a to nije uobičajena pojava".
A zatim je Ante hrabro stao u živi zid u obranu katedrale od "komunističkih pedera".