Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Dasha poštujem tvoje razmišljanje,ali ja bi iskreno da su me dvije mame ili dva oca odgojila nego da odrastam u domu,jer u tome ne vidim ništa loše,dijete se ne bude povlačilo za njihovim izborom ljubavi,ne vidim razloga da bi to dijete bilo išta lošije odgojeno nego ja koja sam odrasla u jednoj tradicionalnoj obitelji....mogu dati jedan drugi primjer...nedavno je bilo u novinama da su dijete zlostavljali vlastiti roditelji i nudili drugim ljudima da ga zlostavljaju,dijete je oduzeto udomiteljima,zašto??sada je to velika cura s puno trauma u životu,da li je to u redu,a bila je iz obitelji heterosexualne zajednice.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    Dasha poštujem tvoje razmišljanje,ali ja bi iskreno da su me dvije mame ili dva oca odgojila nego da odrastam u domu,jer u tome ne vidim ništa loše,dijete se ne bude povlačilo za njihovim izborom ljubavi,ne vidim razloga da bi to dijete bilo išta lošije odgojeno nego ja koja sam odrasla u jednoj tradicionalnoj obitelji....mogu dati jedan drugi primjer...nedavno je bilo u novinama da su dijete zlostavljali vlastiti roditelji i nudili drugim ljudima da ga zlostavljaju,dijete je oduzeto udomiteljima,zašto??sada je to velika cura s puno trauma u životu,da li je to u redu,a bila je iz obitelji heterosexualne zajednice.
    Ti govoriš o ljudskoj naravi, a ljudska narav se ne gleda kroz nečije afinitete za gay...na žalost i vlastiti roditelji mogu zlostavljati svoje dijete ali to meni nije argument da ih zato mogu odgajati i gay parovi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •