Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    dasha, vidim da si nova na forumu. lijepo si pročačkaj teme na filozofskom kutku koje se tiču MPO - tamo imaš sve argumente i objašnjenja što je sa smrznutim embrijima. kad postavljaš takvo pitanje na pdf-u Potpomognuta oplodnja + tvojih 100-tinjak postova, jasno je da zbilja nemaš pojma o čemu pričaš i da si samo nafilana informacijama iz isključivo jednog smjera. tj., ukratko - skroz si neinformirana. i nema tu ničeg lošeg - da bi se mogao informirati, prvo moraš ne imati pojma. loše je to što si daješ pravo pričati sve i svašta o temi o kojoj nemaš pojma, a informacije ne tražiš. (i btw, nisi mi odgovorila na pitanje). no, to nije tema ovog topica. on topic, poštivati različitosti, a biti protiv istospolnih brakova i roditeljstva je kontradikcija. poštivati različitosti i pričati o stanju organizma koji sprečava ostvarivanje roditeljstva također je kontradiktorno. informiraj se pa zaključuj ili jednostavno prestani mazati oči i sebi i drugima jer, dasha - ti itekako diskriminiraš.
    Ne mogu na sve odgovarati... ali ukratko, mislim da nisi razumijela bit onoga o čemu ja pričam, a to je ne treba legalizirati nešto što ne može ispuniti svrhu...zato jer je to nečije pravo??? Ja mogu tražiti pravo da budem astronaut mada nemam ama baš nikakve predispozicije za to!!!! Pitam se je li jednostrano mišljenje tvoje ili moje???

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj dasha prvotno napisa Vidi poruku
    a to je ne treba legalizirati nešto što ne može ispuniti svrhu..
    Stvarno se trudim biti širokih vidika, shvatiti svačiji stav, uvažavati svakoga, ali ova tvoja izjava mi nikako nije nešto što mogu uvažiti. Zar je svrha braka samo i jedino rađanje djece???!!! I nema drugog razloga za brak? A ljubav, a međusobna podrška, a prijateljstvo, briga o ostarjelim roditeljima i rođacima, pijenje kave nedjeljom ujutro, zajednička šetnja, kuhanje ručka...nema kraja svrhovitosti braka.
    Nema kraja svrhovitosti života u paru, za one koji žele živjeti u paru.
    S druge strane, da nema medicine, ne bi ni mene bilo, doduše, ne uz MPO, jer ga još nije bilo, nego uz liječenja i operacije moje mame. Živjela MPO, živjeli svi liječnici i biolozi koji su osmislili i provode MPO i hvala im za svu dječicu kojima su omogućili da žive i uveseljavaju svoje roditelje!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno se trudim biti širokih vidika, shvatiti svačiji stav, uvažavati svakoga, ali ova tvoja izjava mi nikako nije nešto što mogu uvažiti. Zar je svrha braka samo i jedino rađanje djece???!!! I nema drugog razloga za brak? A ljubav, a međusobna podrška, a prijateljstvo, briga o ostarjelim roditeljima i rođacima, pijenje kave nedjeljom ujutro, zajednička šetnja, kuhanje ručka...nema kraja svrhovitosti braka.
    Nema kraja svrhovitosti života u paru, za one koji žele živjeti u paru.
    S druge strane, da nema medicine, ne bi ni mene bilo, doduše, ne uz MPO, jer ga još nije bilo, nego uz liječenja i operacije moje mame. Živjela MPO, živjeli svi liječnici i biolozi koji su osmislili i provode MPO i hvala im za svu dječicu kojima su omogućili da žive i uveseljavaju svoje roditelje!
    Ja sam protiv gay braka upravo zato što će im se onda omogućiti da usvajaju djecu, MPO...

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam protiv gay braka upravo zato što će im se onda omogućiti da usvajaju djecu, MPO...
    još jednom, po čemu su gay roditelji loši ili manje vrijedni od hetero roditelja?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne treba legalizirati nešto što ne može ispuniti svrhu...zato jer je to nečije pravo???
    daj mi molim te reci koja je svrha braka? civilnog braka sklopljenog pred matičarom. a onda mi reci koja je svrha braka sklopljenog u crkvi pred bogom
    samo to

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    daj mi molim te reci koja je svrha braka? civilnog braka sklopljenog pred matičarom. a onda mi reci koja je svrha braka sklopljenog u crkvi pred bogom
    samo to
    Znam na kaj ciljaš ali već sam nekaj ranije o tome...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Znam na kaj ciljaš ali već sam nekaj ranije o tome...
    ne insinuiraj. ne ciljam ninašto, zanima me tvoj odgovor
    koja je svrha braka? možeš općenito, nevezano je li sklopljen pred matičarom ili svećenikom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •