i btw, gayjevi mogu biti očevi (osim ako su neplodni kao mi jadnici koji ne mogu ispuniti prirodnu svrhu).
Totalno krivo. Ja govorom da je smisao medicine krsenje "prirodnih" zakona u svrhu lijecenja ljudi i da su oni koji je koriste za sebe a uskracuju drugima zbog "neprirodnosti" teski licemjeri na koje bi primjenila drasticne metode suocavanja sa vlastitim stavovima na sebi. Lako je ovako s tudjim k...
a to da ce drustvo, evolucija ili nesto trece otici u pm se cuje uvijek za sve promjene, od ukidanja ropstva, kmetstva, prava glasa, ravnopravnosti crnaca, zena itd...
Joj, ovo me sada podsjetilo na "MPO frenda" nam Ćorušića Antu, blagoglagoljio je on u vezi Zakona o MPO prije kojih godinu dana sve i svašta, između ostaloga: "'Najdefektnije u njemu je to što se majke samice mogu oplođivati, ali i žene koji su bili muškarci, pa se predomislile i hoće biti žensko. Ova vlast daje ljudima mogućnost samooprašivanja, a to nije uobičajena pojava".
A zatim je Ante hrabro stao u živi zid u obranu katedrale od "komunističkih pedera".