-
Ja sam od one manjine, barem ovdje, koja će jasno i glasno reći da sam ZA.
I ako oni koji su PROTIV ne moraju jasno i glasno argumentirati zašto su protiv (pod argumentima ne podrazumijevam zato što JA tako mislim) mislim da ni naša ovdašnja manjina ne mora obrazlagati.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje i to je demokracija i ne trebamo zato skakati jedni drugima za vrat.
Nedemokratski je jedino to što naši vladajući javno iznose svoja mišljenja, jer je to politički nekorektno. Oni imaju pravo na svoje mišljenje, ali ga ne smiju iznositi javno, jer je to manipulizam. U demokratskim državama na koje se pozivate i u kojima biste željeli živjeti to nije dopušteno.
Za njihovim su se primjerom onda povele i mnoge javne osobe i na taj se način samo kompromitiraju.
I to su si dopustili samo sada. Prije izbora nitko javno ne viče za koga će glasovati.
A svi skupa bi trebali ući u dubinu, u svoju nutrinu i razmisliti o čemu govore, proučiti Teologiju tijela i razmisliti kako i zašto su uopće stvoreni i kako ćemo kao narod i vrsta uopće opstati budemo li se ovako nonšalantno ponašali. Zato će svijet kroz kratko vrijeme biti pokoren od istočnih naroda koji se drže svojih korijena i dolaze na zapad s grozdovima djece koja stvaraju nove grozdove. Skidam im kapu.
Ako čak i stavimo sve to na stranu pokušajte u ovih par dana pronaći radove priznatih psihologa o odrastanju u istospolnim zajednicama i problemima koje te osobe imaju na socijalnom i emocionalnom planu kad odrastu, a i svjedočanstva / iskustva osoba koja su odrasla u takvim zajednicama. Puno prije ovog referenduma i uopće pokretanja ovog pitanja čitala sam iskustvo jednog mladića koji je odrastao u lezbijskoj zajednici. Sam nije imao gay sklonosti, ali je imao jako puno problema na emocionalnom planu u odrasloj dobi. Priča je bila poprilično potresna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma