Nisam napisala da sam veći vjernik od ikoga, samo svoje doživljaje i osjećaje, jer ja sam samo vjernik - ni veći na manji.
A zašto ti to ne doživljavaš kao vjersko pitanje to ćeš najbolje znati sama. O tome možemo porazgovarati jedino na kavi. Ne i ovdje.
Jedino što ti mogu preporučiti kao vjernici proučiti Teologiju tijela. Obzirom da je izvorna jako teška (nisam se još upustila) postoje integralne verzije, pa čak i don Stojićeva predavanja na istu temu na DVD-u. Ne kažem da će ti se svidjeti ili da ćeš se slagati, ali nije to loše proučiti niti radi opće kulture (ovdje ne mislim da ju osobe na ovom forumu nemaju, ali mislim da svi na njoj stalno trebamo raditi).
Među svima nama vjernicima i "nevjernicima" postoje različiti ljudi, pa tako oni vjernici koji kamenuju (Split) sigurno trebaju preispitati svoju vjeru, a ostale primjere neću ni komentirati, jer svi moramo znati živjeti neprestano preispitujući svoju savjest i živjeti u skaldu sa svjetonazorom koji smo sami izabrali (pod uvjetom da ga se potrudimo dobro upoznati, a ne samo uzimati djeliće koji nama trenutačno odgovaraju). Najvažnije u životu je biti vjerodostojan.