-
Nemojte ni tako baš, nisam sigurna da se nisu prozivali oni ZA da oni prozbore koju riječ.
hm hvala ti na objašnjenjima, ja sam shvatila tvoje razloge.
Sve dok ne slušam "to je bolesno, nenormalno...", meni je to na razini svjetonazora i nečijih uvjerenja, a tu će se "za" i "protiv" teško naći na pola puta i razumijeti. Pa ne vidim puno razloga ovim seciranjima postova...
Mi protiv smo glasni oko toga da je to diskriminacija, kršenje prava, i urlamo da je "tehnički" gledano referendum besmislen... i kako je gore netko napisao kakve sve veze imaju ovi neki za argumenti s Ustavom... nisam sigura što reći o Ustavu, ali u tekstu koji sam linkala ranije piše:
http://referendumsko.info/
Europska Unija ne propisuje članicama odredbe specifične za brak. Povelja Europske Unije o temeljnim ljudskim pravima izričito zabranjuje diskriminaciju zasnovanu na seksualnoj orijentaciji, ali usprkos tome sljedeće članice su učinile istospolni brak protuustavnim: Bugarska, Mađarska, Latvija, Litva i Poljska.
S druge strane, mnoge zapadnije zemlje su legalizirale istospolni brak:
•Belgija,
•Danska,
•Francuska,
•Nizozemska,
•Portugal,
•Španjolska,
•Švedska,
•Engleska.
Dakle, kako god okrenemo svodi se na pitanje svjetonazora, i koliko god "prljava" bila nečija kampanja, ili neki stalno govorili idiotarije, ljudi koji će izaći na referendum imat će gomilu različitih razloga zbog kojih će zaokružiti za ili protiv.
I tako galamim ja po fejsbuku npr., a onda si razmišljam o sociodemografskoj strukturi zemlje u kojoj živim, pa si mislim, bit će mi ko i poslije lokalnih izbora -
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma