Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
Imam samo još nešto za dodati:

Dakle, smatrate se da bi ova ustavna odredba bila diskiriminatorna. Odredba po kojoj je brak zajednica muškarca i
i žene, kao što se zna, stoji i u Obiteljskom zakonu. I
Pitam ja vas, pa kako to da Ustavni sud do sada nije bio apsolutno zatrpan
zahtjevima za procjenu ustavnosti te odredbe svih vas koji smatrate da je diskriminatorna? Koliko ja znam, a ne
znam ni koliko je to sigurno, samo je istospolna zajednica uložila žalbu? Znači, do sada ste svi vi, koji niste ulagali
prigovore, nosili sve oei krasni epitete koje danas lagano dijelite onima koji su za.
Doživjeli ste naglo buđenje, osvještenje? Sad ste uvidjeli u kakvom ste groznom društvu živjeli?

Dakle, pitanje jest čemu ova odredba u Ustavu, ako već postoji u OZ.
Zato što, ako uđe u Ustav, neće se lagano moći mijenjati, bit će donekle zacementirana.
A to smeta ovu Vladu jako, očigledno, jer naša ministrica gđa Pusić npr. ima vremena hodati po prajdu, ima vremena
nalaziti se sa predstavicima ILGA organizacije kojoj je godinama bio uskraćivan status promatrača pri UN-u jer je
imala bliske veze s NABLA organizacijom za promicanja pedofilije (sve vam to stoji na netu, koga zanima istina), ali
nema vremena pozabavit se pitanjem ili primiti vukovarske žrtve silovanja, već im poručuje nek hodaju na prajdu, jer one
eto, znaju kako je to biti diskriminiran! Ah, kako samo tankoćutno!

Hrvatska je sekularna zemlja ALI i zemlja jake katoličke tradicije, zemlja u kojoj se 86 posto ljudi izjasnilo katolicima. Kako vi to mislite
riješiti? Crkvu maknuti totalno sa strane, u sakristiju? A koliko znam, homoseksualnost NIJE spojiva
s katoličkim naukom.

I još nešto mi nije jasno? Imate li nešto protiv "obitelji" koja se sastoji od tri muškarca? Od četiri? Od dva muškarca i dvije žene, koji
su biseksualci?
Ako se vole, oni su obitelj, zar ne, po današnjem shvaćanju. Obitelj je svaka obitelj koja to želi biti.
Rodi se dijete u takvoj zajednici, pa zar je bitno čije je to dijete, bitno da se ljudi vole.
Ovo pišem, jer u svijetu postoje takve tendencije, a ja osobno ne vidim razliku, dva muškarca-tri muškarca ili žene.
U čemu je razlika? Samo u broju. Biste li i to odobrili?

I još nešto, kad se provodio referendum o EU, nisam vidjela kako se otvaraju topici o inherentoj nedemokratičnosti
konkretno te procedure, jer je zakon prethodno NAŠTIMAN da referendum prođe za. Gdje je tu demokracija i ISTINSKO
ispitivanje VOLJE jednog naroda? A sad gđa Pusić grmi, pazite, dovoljno je da izađu tri čovjeka, i da dva glasaju za, i referendum
prolazi. Ne znam kako se to zove, licemjerština možda, koja se danas voli pripisivati katolicima.

Ako ovaj referendum ne prođe, a ni ja uopće nisam sigurna da hoće, drugačije je kad Vlada otvoreno podržava jednu opciju (vidljivo
i na Rodi, kako se dobiju krila kad imaš dobro zaleđe, iako ruku na srce, ovdje su katolici uvijek bila manjina, ili su barem bili tiši),
ja osobno neću biti nesretna. Meni je stalo do istine, pa ću se onda s njom nositi kako znam i umijem.
Imam samo još nešto za dodati:

Dakle, smatrate se da bi ova ustavna odredba bila diskiriminatorna. Odredba po kojoj je brak zajednica muškarca i
i žene, kao što se zna, stoji i u Obiteljskom zakonu.
Pitam ja vas, pa kako to da Ustavni sud do sada nije bio apsolutno zatrpan
zahtjevima za procjenu ustavnosti te odredbe svih vas koji smatrate da je diskriminatorna? Koliko ja znam, a ne
znam ni koliko je to sigurno, samo je istospolna zajednica uložila žalbu? Znači, do sada ste svi vi, koji niste ulagali
prigovore, nosili sve oei krasni epitete koje danas lagano dijelite onima koji su za.
Doživjeli ste naglo buđenje, osvještenje? Sad ste uvidjeli u kakvom ste groznom društvu živjeli?

Dakle, pitanje jest čemu ova odredba u Ustavu, ako već postoji u OZ.
Zato što, ako uđe u Ustav, neće se lagano moći mijenjati, bit će donekle zacementirana.
A to smeta ovu Vladu jako, očigledno, jer naša ministrica gđa Pusić npr. ima vremena hodati po prajdu, ima vremena
nalaziti se sa predstavicima ILGA organizacije kojoj je godinama bio uskraćivan status promatrača pri UN-u jer je
imala bliske veze s NABLA organizacijom za promicanja pedofilije (sve vam to stoji na netu, koga zanima istina), ali
nema vremena pozabavit se pitanjem ili primiti vukovarske žrtve silovanja, već im poručuje nek hodaju na prajdu, jer one
eto, znaju kako je to biti diskriminiran! Ah, kako samo tankoćutno!

Hrvatska je sekularna zemlja ALI i zemlja jake katoličke tradicije, zemlja u kojoj se 86 posto ljudi izjasnilo katolicima. Kako vi to mislite
riješiti? Crkvu maknuti totalno sa strane, u sakristiju? A koliko znam, homoseksualnost NIJE spojiva
s katoličkim naukom.

I još nešto mi nije jasno? Imate li što protiv "obitelji" koja se sastoji od tri muškarca? Od četiri? Od dva muškarca i dvije žene, koji
su biseksualci? Ako se vole, oni su obitelj, zar ne, po današnjem shvaćanju. Obitelj je svaka obitelj koja to želi biti.
Rodi se dijete u takvoj zajednici, pa zar je bitno čije je to dijete, bitno da se ljudi vole.
Ovo pišem, jer u svijetu postoje takve tendencije, a ja osobno ne vidim razliku, dva muškarca-tri muškarca ili žene.
U čemu je razlika? Samo u broju. Biste li i to odobrili?

I još nešto, kad se provodio referendum o EU, nisam vidjela kako se otvaraju topici o inherentoj nedemokratičnosti
konkretno te procedure, jer je zakon prethodno NAŠTIMAN da referendum prođe za. Gdje je tu demokracija i istinsko
ispitivanje VOLJE jednog naroda? A sad gđa Pusić grmi, pazite, dovoljno je da izađu tri čovjeka, i da dva glasaju za, i referendum
prolazi. Ne znam kako se to zove, ono što je postalo popularno pripisivati katolicima, licemjerje?

Ako ovaj referendum ne prođe, a ni ja uopće nisam sigurna da hoće, drugačije je kad Vlada otvoreno podržava jednu opciju (vidljivo
i na Rodi, kako se dobiju krila kad imaš dobro zaleđe, iako ruku na srce, ovdje su katolici uvijek bila manjina, ili su barem bili tiši),
ja osobno neću biti nesretna.

Meni je stalo do istine, pa ću se onda s njom nositi kako znam i umijem.
A moja Dijana, kazes da homoseksualnost NIJE spojiva s katolickom crkvom. Pitam te a je li s katolickom crkvom spojiva pedofilija i to homoseksualna rasirena medju svecenicima? Nisma primijetila da su se vrli Hrvati katolici dignuli protiv osude takvih pojava u crkevnim redovima koji su po mojem misljenju poprimili razmjere epidemije. O tome sutite! Ma i ja sam katolkinja ali se sramim crkve (ne vjere koja je nesto sasvim drugo od onoga u sto se crkve danas pretvorila) koja mi brani postati majkom uz pomoc medicine. Umjesto da se bavi strasnim stvarima u vlastitim redovima