Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Aurora, da, ILGA jest službeno prekinula veze s NAMBLA-om 1994, ali joj je još dugo uskraćivan status promatrača pri UN-u, jer
    se sumnjalo da se to napravilo isključivo iz pragmatičnih razloga, jer im je bila uteg, jer je UN naravno odbijao primiti
    organizaciju koja ima veze s otvoreno pedofilskom udrugom.

ILGA je aplicirala za status promatrača u UN-u od 1993 pa sve do čak 2011, kad joj je konačno odobren status. Misliš da je
    to bilo bezrazložno? A NAMBLA je jedna takva organizacija od koje se garantirano svim normalnim ljudima povraća. (naravno,
    ako uopće postoji više značenje riječi normalno, jer više izgleda da ne postoji niti značenje riječi prirodno).

Link s Pusić koji si stavila samo i potvrđuje što sam iznijela.

Nije mi poznato da žele sa mnom razgovarati. Kažu da su poslale zahtjev za sastanak u siječnju, u to vrijeme je glavna tema bio referendum o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji, ali njihov zahtjev nije došao do mene ... Međutim, očekivala bih da one, kao žrtve nasilja, imaju solidarnost sa svim drugim žrtvama ili potencijalnim žrtvama nasilja te očekujem da budu u prvim redovima na Split Prideu – kazala je za t-portal ministrica Pusić.

Ministrica nije primila te žene, u ratu zlostavljane žene zemlje koje je ona ministrica. Ministrica je primila predstavnike ILGA-e. Ja ne razumijem kako vam
    to može biti u redu.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 25.11.2013. at 09:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •